Evliliklerini bitiren Cenk Küpeli ile Demet Şener arasında 'düğün' krizi devam ediyor!

Yakın zamanda evliliklerini bitiren eski manken Demet Şener ile basketbolcu Cenk Küpeli arasındaki kriz devam ediyor. Küpeli, hakkında 'damatlığın parasını ödemedi.' şeklinde ekrana çıkıp demeç veren modacı Emre Bakar'a tazminat davası açtı.

Demet Şener, İbrahim Kutluay'la 11 yıllık ilişkisini olaylı bir şekilde sonlandırmıştı. Şener, boşandıktan kısa bir süre sonra 2,5 aydır aşk yaşadığı Cenk Küpeli ile nikah masasına oturmuştu.

İkilinin bu hızlı evliliği hayranlarını şaşırtmıştı. Ancak Demet Şener ve Cenk Küpeli'den son dakika haberi geldi.  Demet Şener ve Cenk Küpeli çifti İstanbul Bakırköy 12.Aile Mahkeme'sinde bu sabah boşandılar. Büyük bir aşk ile evlenen çiftin boşanmasında en büyük etkenin Cenk Küpeli'nin çocuk istemesi oldu.

ARADAKİ KRİZ DEVAM EDİYOR

Boşanma gerçekleşti ancak düğünle ilgili kriz devam ediyor. Küpeli'nin damatlığını tasarlayan modacı Emre Bakar, ekrana çıkıp Küpeli'nin damatlığın parasını vermediğini iddia etmişti. 9 bin 350 TL'lik alacağı için icra takibi başlatan modacı hakkında Küpeli, harekete geçti.

Ünlü isim, 'Yalan beyanlarda bulundu, itibarımı zedeledi.' diyerek modacı Bakar'dan davacı olduğunu açıkladı. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvuran Küpeli, Bakar'dan 40 bin TL'lik manevi tazminat talep etti. 

BOŞANMASI SONRASI CENK KÜPELİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Demet Şener ile evliliğini sonlandıran Cenk Küpeli'den ilk açıklama geldi. Ayrılığı sosyal medya hesabından duyuran Küpeli, 'Evli kaldığımız süre boyunca bana hissettirdiğin tüm güzel duygular ve beraber geçirdiğimiz her an için teşekkür ederim. Anneliğine ve kadınlığına olan saygımın yanı sıra, duyduğum sevgi nedeniyle hayatımda hep çok özel kalacaksın. Ayrılık sonrası arkadaşlığa inanmasam da eski eşin olarak tüm desteğim ve dualarım seninle olacak. Güzel ve başarılı bir hayat dilerim...' dedi.

Büyük bir aşk ile evlenen çiftin boşanmasında en büyük etkenin Cenk Küpeli'nin çocuk istemesi olduğu iddia edildi.

Demet Şener de bu paylaşımı hikayesine ekleyerek eski eşi Cenk Küpeli'nin sözlerine destek verdi. Öte yandan Demet Şener'den de konuyla ilgili ilk açıklama geldi. Şener, evliliklerinin Cenk Küpeli'nin bebek istemesinden dolayı bittiği iddialarını kabul etti. Şener'in açıklaması şu şekilde:

'Evliliğimizi üzülerek ve dostça dün bitirmiş bulunuyoruz. Gerekli açıklamaları yaptık fakat bazı yayın organlarında çeşitli iddialarla haber yapılmaktadır. Çocuklarım artık büyüdü ve markamın heyecanıyla yoğun bir çalışma dönemindeyim. Cenk'in çok istediği çocuk konusuna başlarda ben de sıcak baksam da kendimi yeni bir çocuk için hazır hissetmiyorum.

Bu konuyu da karşılıklı konuşarak hayattan beklentilerimizin farklı olduğuna karar vererek ve üzülerek ayrılık kararı verdik. Evliliğimiz boyunca Cenk her zaman benim yanımda olmuştur. Ne maddi ne de manevi en ufak bir sorun yaşamamışızdır. Güzel bir evliliği bitirmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Saygı duyulmasını rica ederim.'

BABASIYLA BUZLARI ERİTTİ

Cenk Küpeli'nin babası Avni Küpeli, oğlunun Demet Şener ile evlenmesine karşı çıkmıştı. Avni Küpeli'nin bu evlilik nedeniyle oğluna kırgın olduğu öğrenilmişti. Cenk Küpeli'nin babasıyla arasındaki buzları erittiği ortaya çıktı. Küpeli, babası Avni Küpeli'yi Instagram'da yeniden takip etmeye başladı. Avni Küpeli de oğlunu takibe aldı.

Elektrikli scooter kullanan Sinan Albayrak'tan güldüren uyarı!

İLİŞKİLİ HABER

Elektrikli scooter kullanan Sinan Albayrak'tan güldüren uyarı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0