Pınar Altuğ: Kızım Su okullu oyuncu olacak! Artık ünlü olmak çok kolay...

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i oyuncu Pınar Altuğ, kızı Su'yun kendisinin gibi alaylı oyuncu olacağını değil okullu oyuncu olacağını söyledi.

Geçtiğimiz gün Bebek parkında yürüyüş yapıp biraz sahilde takılan oyuncu Pınar Altuğ, muhabirlerle ayaküstü muhabbet etti.  “Kızınız Su, sizin gibi oyucu olmak istiyor mu” sorusuna şöyle cevap verdi: “Biz Su ile bir reklam filminde oynadık. Çocukluğundan beri setlerde büyüyen Su, oyunculuk yapmak için hevesli. Ama benim gibi alaylı değil okullu olur. Ben gücüm yettiği kadar en iyisini yapmaya çalışıyorum. Çok şanslıyım ki Tamer Karadağlı gibi bir partnerle çalıştım ve bana hiç üstten bakmadı. Bana hep destek oldu. Keza Volkan Severcan, Zeyno Günenç özel bir yerdedir.”

ŞİMDİ ÜNLÜ OLMAK ÇOK KOLAY

Oyuncu Pınar Altuğ, “Tamer Karadağlı, ‘Sosyal medyası kuvvetli olan oyuncular daha çok tutuluyor’ dedi. Sanatçılar pek rol bulamıyor mu?” sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Şimdi ünlü olmak çok kolay. Bilinirlik birçok insanın başını döndürüyor. Sosyal medyanın da etkisiyle çok bilinir oluyorlar. Bu arada hiç kimseyi suçlamıyorum. Şöhret eğlenceli bir şey.”

Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal'dan yeni poz!

İLİŞKİLİ HABER

Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal'dan yeni poz!
Hadise 4 milyon TL'lik poz için anlaşmayı kabul etti!

İLİŞKİLİ HABER

Hadise 4 milyon TL'lik poz için anlaşmayı kabul etti!

BİR YORUM YAPIN 0