İngiliz model Naomi Campbell Kenya'nın uluslararası turizm elçisi oldu!

Kenya hükümeti, ülkeyi ziyaret eden İngiliz model Naomi Campbell'ın Büyülü Kenya markasının uluslararası turizm elçisi olmayı kabul ettiğini bildirdi.

Turizm ve Yaban Hayatı Bakanlığı, 50 yaşındaki Naomi Campbell'ın, Kenya'nın ideal bir turizm ve seyahat destinasyonu olarak dünyaya tanıtılmasına yardım edeceğini belirtti.

Naomi Campbell turizm elçisi

Naomi Campbell turizm elçisi

Turizm ve Yaban Hayatı Bakanı Najib Balala, Nairobi'de yaptığı yazılı açıklamada, "Naomi Campbell'ın, Büyülü Kenya markası için uluslararası turizm ve seyahat temsilcisi olacağı yönündeki heyecan verici haberleri memnuniyetle karşılıyoruz" dedi.

Anlaşma, süper model ile Bakan Balala arasında kıyı bölgesinde bulunan Malindi'de hafta sonu yapılan toplantının ardından gerçekleştirildi.

Geçen yıl 15 Aralık'ta Noel ve yeni yıl tatillerini geçirmek üzere Kenya'nın Malindi tatil beldesine gelen Campbell, toplantıda, hükümetin Malindi havaalanının uluslararası standartlara yükseltilmesi de dahil olmak üzere kıyı bölgesindeki altyapının iyileştirilmesine dair yaptıklarını överken, bunun bölgedeki turizmi canlandıracağını ifade etti.

Kenyalı yetkililer, ünlü ismin ülkeye yaptığı ziyaretin, Kovid-19 pandemisinin etkilerinden kurtulmaya başlayan turizm sektörüne büyük destek verdiğini ifade etti.

North Face ve Gucci'nin yeni projesi alay konusu oldu!

İLİŞKİLİ HABER

North Face ve Gucci'nin yeni projesi alay konusu oldu!
Aylar önce Covid'e yakalanan Chloe Loughnan'dan takipçilerine uyarı!

İLİŞKİLİ HABER

Aylar önce Covid'e yakalanan Chloe Loughnan'dan takipçilerine uyarı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0