North Face ve Gucci'nin yeni projesi alay konusu oldu!

İtalyan moda devi Gucci'nin; açık hava rekreasyon şirketi North Face ile dağlarda topuklu ayakkabıyla gezen modellerle yaptığı tanıtım, sosyal medyada alay konusu oldu.

Toplumdaki standart güzellik kalıplarını yıkmayı hedeflediğini öne sürerek sık sık gündem olan Gucci, son olarak North Face ortaklığındaki yeni tasarımlarının tanıtımını dağlarda topuklu ayakkabı ve eteklerle gezen modellerle yaptı. Yaptığı tanıtımla sosyal medyada birçok kişi tarafından alay konusu oldu.

gucci

gucci

Independent Türkçe'nin haberine göre; Dağcılar ve doğa yürüyüşçüleri, şimdiye kadar fonksiyonel tasarımlarıyla bildikleri North Face'in böyle bir adım atmasını mantıksız bulduklarını söyledi.

Pofuduk montların altına sandalet giyen kişilerin doğada tutunmasının zor olduğu da ifade edildi.

Açlıkla mücadele eden birçok ülke yararına düzenlediği konserlerle tanınan İrlanda asıllı şarkıcı Bob Geldof'un kızı Pixie Geldof, ürünlerin reklamını kendi Instagram sayfasında yaptı. Yaşamını yitiren Galler Prensesi'ne atıfta bulunarak "Benim zihnimde, bu tam Lady Di'ye göre" dedi. Moda tasarımcısı Henry Holland da "Hiç bu kadar kıskanç olmamıştım" diye yorum yaptı.

Sosyal medya kullanıcıları ise ürün tanıtımıyla dalga geçti "Bunlar sadece pahalı ve kullan-at moda, değil mi? Bunlara parası yetecek hiç kimse, bir sezondan fazla giymez" eleştirileri yaptı.

North Face' ve Gucci'nin Instagram hesabında, eleştirilerin dozu daha da yüksek oldu.  Ürünler, Londra'daki Selfridges mağazasında birebir video görüşmeleriyle gösterilmeye başlandı. Mağaza, randevu almak isteyen müşteriler için ayırdıkları bütün zaman dilimlerinin tükendiğini açıkladı.

Fahriye Evcen nereden giyiniyor? Ünlü oyuncu Fahriye Evcen'in sokak stili

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen nereden giyiniyor? Ünlü oyuncu Fahriye Evcen'in sokak stili
Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su boşandı! Hayal Kahraman Özalp 11 yıllık evliliği bitti!

İLİŞKİLİ HABER

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su boşandı! Hayal Kahraman Özalp 11 yıllık evliliği bitti!
Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal'dan yeni poz!

İLİŞKİLİ HABER

Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal'dan yeni poz!
İngiliz model Naomi Campbell Kenya'nın uluslararası turizm elçisi oldu!

İLİŞKİLİ HABER

İngiliz model Naomi Campbell Kenya'nın uluslararası turizm elçisi oldu!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Hasanbb 3 yıl önce

1995 den beri tekstil sektöründeyim.Önemli işlere imza attık.Önemli markalarla işbirliklerimiz var.Bunca zamandır markalar arasında Gucci dendiğinde, tasarım akla gelir ama rezalet kötü kombinlerin olduğu bir markadır.Rezalet.Sokakta bu tarz insanları göremezsiniz.Moda başka,trend başka marka algısı başkadır.Gucci pahalı ve rüküş olmanın adıdır.Heveslenmeyin, Türk ürünlerinden uzaklaşmayın.