Fahriye Evcen nereden giyiniyor? Ünlü oyuncu Fahriye Evcen'in sokak stili

Ünlü ve güzel oyuncu Fahriye Evcen Nişantaşı sokaklarında uyumlu stilleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. 3 yıldır birlikte olan çiftin mükemmel uyumu artık sokak stiline de kendini gösteriyor. Modayı takip eden ve oldukça güzel giyinen Evcen'in en güzel sokak stillerini ve tarzını sizler için araştırdık.

3 yıl önce kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile dünya evine giren Fahriye Evcen, hamilelik döneminde aldığı kilolar yüzünden sosyal medyada olumsuz eleştirilere maruz kalmıştı. 8 ay önce Karan bebeği dünyaya getiren oyuncu, aldığı kilolardan kurtuldu ve yeni görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı. Son zamanlarda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla kendine hayran bırakan güzel oyuncunun sokak stili de oldukça beğenildi. Eşi Burak Özçivit ve oğlu Karan Özçivit'li mutlu aile karelerini sosyal medya hesabında paylaşan Fahriye Evcen rekor kırmaya devam ediyor. Giydiği her şey merak edilen Evcen'in yaptığı paylaşımlarda Evcen'in zayıflığı da dikkat çekti. İşte Evcen'den yaptığı sokak stili ve paylaşımları....

FAHRİYE EVCEN'İN SOKAK STİLİ 

Fahirye Evcen sokak stili

Fahirye Evcen sokak stili

Fahriye Evcen'in giymis olduğu kapişonlu ceket Zara Fiyatı 269,95 TL 

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti giyim tarzı

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti giyim tarzı

Fahriye Evcen'in sokak stilini nasıl buldunuz? Giymis olduğu gömlek Mudo çizmesi Yargıcı marka.
Gömlek: 280 TL
Çizme: 150 TL

Aksesuvar olarak güneş gözlüğü tercih eden ikili, aynı modelin farklı renklerini kullanarak seçimlerinde ne kadar uyumlu bir çift olduğunu gözler önüne serdi. Evcen'in giydiği mont markası Bershka fiyatı ise 299.99 TL'dir. (stokta yok) 

Fahriye evcen kıyafetleri

Fahriye evcen kıyafetleri

Fahriye Evcen'in muhteşem pançosu hem sıcak tutuyor hem de renkleriyle de oldukça iddialı duruyor.

 

Fahriye Evcen'in Instagram'da oğlu Karan ile paylaştığı bu fotoğrafa milyon beğeni yağdı. Ayrıca Evcen'in oğlu ile giydiği kıyafetlerin muhteşem uyumu dikkatlerden kaçmadı.

 

 Evcen, görünümünü bu kışın trend parçalarından biri olan şişme mont ve diz altı botlarla tamamladı.

 

 

A 101'de satılan Toshiba Android Smart Led TV özellikleri neler? Toshiba Smart Led TV alınır mı

İLİŞKİLİ HABER

A 101'de satılan Toshiba Android Smart Led TV özellikleri neler? Toshiba Smart Led TV alınır mı
North Face ve Gucci'nin yeni projesi alay konusu oldu!

İLİŞKİLİ HABER

North Face ve Gucci'nin yeni projesi alay konusu oldu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0