Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su boşandı! Hayal Kahraman Özalp 11 yıllık evliliği bitti!

Bir dönem izlenme rekorları kıran ve çok sevilen dizilerinden olan Çocuklar Duymasın ile tanınan Hayal Kahraman Özalp, 2010 yılında Murat Kahraman Gökalp ile dünya evine girerek ekranlardan uzaklaşmıştı. İki çocuk annesi olan Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Kahraman Özalp, evliliğini bitirme kararı aldı.

'Çocuklar Duymasın' dizisiyle tanınan oyuncu Hayal Kahraman Özalp, 2010 yılında hayatını Murat Kahraman Gökalp ile birleştirmiş ve televizyon dünyasından uzaklaşmıştı. İki çocuk annesi olan güzel oyuncu, evliliğini bitirme kararı aldı.

Hayal Kahraman Özalp boşanıyor

Hayal Kahraman Özalp boşanıyor

Eşiyle yaşadıkları anlaşmazlık nedeniyle evliliklerini bitirmek isteyen oyuncu, geçtiğimiz günlerde İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurdu.

Çift, dün görülen duruşmada anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. 

KIZLARIN VELAYETİ ANNEYE VERİLDİ

Çiftin iki kız çocuğunun velayeti anne Hayal Kahraman Özalp'e verildi. Mahkeme ayrıca nafaka olarak 10 bin verilmesine karar verdi.

Koronavirüse yakalanan Songül Öden'den sevindiren haber!

İLİŞKİLİ HABER

Koronavirüse yakalanan Songül Öden'den sevindiren haber!
North Face ve Gucci'nin yeni projesi alay konusu oldu!

İLİŞKİLİ HABER

North Face ve Gucci'nin yeni projesi alay konusu oldu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0