Koronavirüse yakalanan Songül Öden'den sevindiren haber!

Geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalandığını sosyal medyada duyuran Songül Öden'in, apar topar hastaneye kaldırıldığı iddia edilmişti. Ünlü oyuncu ve eşinden, sevindiren haber geldi.

41 yaşındaki Öden, tedbirleri bırakmamasına rağmen ve kimseyle görüşmediği halde nasıl yakalandığını anlamadığını söyledi. Ancak ilk günlerde sağlık durumunun iyi olduğu söylenen Öden'in, durumunun ağırlaşması nedeniyle apart topar hastaneye kaldırıldığı ve durumunun ciddi olduğu yönünde iddialar ortaya atıldı.

SEVİNDİREN HABER GELDİ

Songül Öden'den, çıkan haberler sonrasında ilk açıklama geldi. Ünlü oyuncu sağlık durumları hakkında şu bilgilendirmeyi yaptı:

'Bugün basında yer alan haberler sonrasında öncelikle arayan soran, herkese ilgisi ve destekleri için çok teşekkür ederiz. Eşim ile birlikte tedavi gördüğümüz hastaneden taburcu olduk. Basında bahsi geçtiği gibi kritik bir durum yaşamıyoruz hastalığı atlattık. İkimizin de sağlık durumu iyi... Başta Mart ayında hastasından COVID-19 kapıp ardından entübe edilen ve iyileştikten sonra kahramanca işinin başına geri dönen Prof. Dr. Bülent Tutluoğlu ve ekibi olmak üzere odamıza gelip canı pahasına bizi iyileştirmeye çabalayan hastane personeline teşekkür ederiz... Duygularımı anlatmama imkan yok.. Canını ortaya koyan sağlık personelimizin hakkı ödenmez. Aşı dahil her türlü öncelik ve destek ilk onların hakkıdır.'

Signal uygulaması nedir, nasıl kullanılır? Signal kimin, güvenli mi? İşte tüm detaylar

İLİŞKİLİ HABER

Signal uygulaması nedir, nasıl kullanılır? Signal kimin, güvenli mi? İşte tüm detaylar
Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su boşandı! Hayal Kahraman Özalp 11 yıllık evliliği bitti!

İLİŞKİLİ HABER

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su boşandı! Hayal Kahraman Özalp 11 yıllık evliliği bitti!

BİR YORUM YAPIN 1

emre 3 yıl önce

dayadılar korona ilacı diye japon grip ilacını sekizer tane kadının kanı pıhtılaştı sonra korona kanı pıhtılaştırıyor dendi yazık bu insanlara Allah bunun sorumlularını kahretsin