Signal uygulaması nedir, nasıl kullanılır? Signal kimin, güvenli mi? İşte tüm detaylar

Son dönemde Whatsapp uygulamasının yeni gizlilik politikasını onaya sunmasıyla birlikte herkes kullanılabilecek güzel programlar aramaya başladı. İnternette en çok araştırılan uygulamalardan biri signal uygulaması oldu. Peki whatsabın yerine kullanılabilecek signal nedir, nasıl kullanılır? Signal uygulaması güvenli mi İşte signal uygulaması hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık:

Milyonlarca kullanıcısı olan whatsapp uygulaması son güncellemesinde kullanan kişilerden birkaç onay istiyor. Herkesin verilerine erişim onayı isteyen whatsapp uygulaması bu onayı vermeleri takdirde istediği gibi herkesin bilgilerine alıp istedği şirketlerle paylaşabilecek. Bu yüzden birçok kullanıcı whatsappp uygulaması yerine kullanabilecek olan uygulamaları araştırmaya başladı. Kullanımı ve gizlilik konusunda en güvenilir olan uygulama signal birçok kişi tarafından indirilmeye başladı. Ücretsiz bir uygulama olan signal Elon Musk’ın önerdiği mesajlaşma uygulaması olarak yerini alıyor. WhatsApp'ın alternatifi olarak kullanabilek olan şifreli şekilde sesli, görüntülü arama ve mesajlaşma uygulaması olan Signal hakkında merak edilenler…

Signal nedir

Signal nedir

SİGNAL NEDİR?

Signal uygulaması, Signal Vakfı ve Signal Messenger LLC tarafından geliştirilmiş bir uygulama olup akıllı telefonlarda operatör fark etmeksizin kullanılan ücretsiz bir  uygulamadır. Signal, özgür ve açık kaynaklı, şifreli bir sesli arama, görüntülü arama ve anlık mesajlaşma uygulaması olarak kullanılıyor. 

Signal güvenli mi

Signal güvenli mi

SİGNAL GÜVENLİ Mİ?

Signal, tanımlayıcı olarak standart cep telefon numaralarını kullanır ve diğer Signal kullanıcılarıyla tüm iletişimleri güvence altına almak için uçtan uca şifreleme yapan bir uygulamadır. Signal, iOS, Android ve bir masaüstü uygulaması bulunan Signal kullanıcılarının metin mesajları, dosyalar, sesli notlar, resimler, GIF ve video mesajları göndermelerine olanak tanıyor. Ayrıca bu uygulama, kullanıcı kişilerinin kimliğini ve veri kanalının bütünlüğünü bağımsız olarak doğrulayabilecekleri mekanizmalar içerir.

Milyonlarca insan, Signal'i anlık iletişim için dünyanın her tarafından ücretsiz olarak kullanabilir. Signal'in gelişmiş gizlilik koruma teknolojisi her zaman açıktır, böylelikle önem verdiğiniz anıları sizin için önemli olan insanlarla paylaşabilirsiniz.

Signal nasıl kullanılır

Signal nasıl kullanılır

SİGNAL NASIL İNDİRİLİR VE NASIL KULLANILIR?

Signal uygulamasını Appstore veya Google play store girerek indirebilirsiniz. Signal uygulamasını indirdikten sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.

İstanbulkart HES kodu eşleşmesi nasıl yapılır? HES kodu İstanbulkart zorunluluğu başladı

İLİŞKİLİ HABER

İstanbulkart HES kodu eşleşmesi nasıl yapılır? HES kodu İstanbulkart zorunluluğu başladı
Koronavirüse yakalanan Songül Öden'den sevindiren haber!

İLİŞKİLİ HABER

Koronavirüse yakalanan Songül Öden'den sevindiren haber!
A 101'de satılan Toshiba Android Smart Led TV özellikleri neler? Toshiba Smart Led TV alınır mı

İLİŞKİLİ HABER

A 101'de satılan Toshiba Android Smart Led TV özellikleri neler? Toshiba Smart Led TV alınır mı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0