Ünlü oyuncu Pınar Altuğ yıllar sonra imajını değiştirdi!

Sosyal medya paylaşımları ve ailesiyle sürekli gündeme gelen oyuncu Pınar Altuğ, sık sık sarı tonlarında kullandığı saçlarını koyu renge boyattı. Yeni imajını takipçileriyle paylaşan oyuncuya beğeni yağdı.

Yıllar önce yayınlanmaya başlayan ve günümüzde hala konuşulmaya devam eden Çocuk Duymasın dizisiyle yıldızı parlayan Pınar Altuğ, yıllardır sarı renkte kullandığı saçlarını koyu renge boyatıp kahkül kestirdi.

ÜNLÜ İSİMLERDEN ONAY ALDI

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanılan ünlü isimlerin başında gelen 46 yaşındaki Pınar Altuğ, yeni imajını "Sürpriz" notuyla Instagram hesabından sevenleriyle paylaştı. Altuğ'un yeni imajını gören Deniz Seki "Çok yakışmış" yorumunu yaparken Emine Ün de "Bayıldım" dedi.

Nusret Gökçe turistlere özel yeni lokantasını Galata'da açılıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Nusret Gökçe turistlere özel yeni lokantasını Galata'da açılıyor!
Pelin Akil’den ikizleriyle pankek tarifi paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Pelin Akil’den ikizleriyle pankek tarifi paylaşımı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

tabii ki 3 yıl önce

En son bürüneceği imaj tesettür olacak istese de istemese de. Camiye de gelecek, cemaate de katılacak. Ama iş işten geçmiş olacak. Tabii müslüman ise

Toplam 1 beğeni