MasterChef Eray Aksungur: Öldüysem nasıl cevap verebilirim?

Tv8'in en çok izlenen yarışmalarından olan Masterchef 2020'de MasterChef Türkiye 2020'de beşinci olan Eray Aksungur, hakkında çıkan ölüm haberlere açıklık getirdi. Elendiği gece şefleri gözyaşlarına boğan MasterChef Eray hakkında bilinmeyenleri anlattı.

'MasterChef Türkiye 2020' yarışmasının dikkat çeken isimlerinden Eray Aksungur, "Bi' Başka" programında İrem Erbaş'ın konuğu oldu. 23 yaşındaki Aksungur, "Sürekli 'Eray Aksungur öldü mü?' haberleri çıkıyor. Nereden çıktı bu?" sorusuna yanıt verdi.

"Birileri demiş öldü, şimdi yazsınlar kral geri döndü. (gülüyor) Hakkımda 'öldü' haberleri çıktıktan sonra sosyal medyada takipçi artışı oldu. İnanılmaz derecede takipçi çekiyorum. Ve sürüyle mesaj geliyor 'öldün mü?' diye. 'Öldüysem nasıl cevap verebilirim' diyorum."

Masterchef eray

Masterchef eray

"Haberi yazan arkadaş benim fotoğrafımı kullanarak 'corona virüse yenik düştü, ikinci kez yıkıldı' başlığıyla vermiş haberi. Aslında corona virüse yenik düşen ben değilim. Yarışmadayken dedem vefat etti."

"Yarışmadan elendiğim gün babam arayıp dedemin vefat ettiği haberini verdi. 18 gün önce vefat etmiş ama benim haberim olmamıştı haliyle. Haberci arkadaş da haberi okunsun diye böyle servis etmiş. Üzücü bir haberdi benim için. Yıkıldım. İçimden bir şeyler yapmak gelmedi."

BİZ PİYON OLARAK OYNADIK!

Aksungur, yarışmada şampiyon olan Serhat Doğramacı hakkında konuştu. Serhat'ın basit bir şekilde şampiyon olduğunu söyleyen 23 yaşındaki aşçı, "Biz yanında piyon olarak oynamış olduk" şeklinde konuştu.

Dilan Çıtak Tatlıses yasağı ihlal etti, polisle tartıştı!

İLİŞKİLİ HABER

Dilan Çıtak Tatlıses yasağı ihlal etti, polisle tartıştı!
İlk ve son programı oldu! Tacizcisini televizyon programında görünce polise ihbarda bulundu

İLİŞKİLİ HABER

İlk ve son programı oldu! Tacizcisini televizyon programında görünce polise ihbarda bulundu
Christina Ricci’den şiddet gördüğü eşine uzaklaştırma kararı!

İLİŞKİLİ HABER

Christina Ricci’den şiddet gördüğü eşine uzaklaştırma kararı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0