George Clooney yaşadığı motosiklet kazasında yapılan saygısızlığa isyan etti!

Dünyaca ünlü aktör George Clooney, yaklaşık 3 sene önce geçirdiği kaza sonucunda yaşadıklarını ve kaza anında orada bulunanların video çekmeleri hakkında duygularını ifade etti. Hollywood yıldızı, İtalya'nın Sardinya Adası'nda yaşadığı motosiklet kazasında, çevredeki insanların duyarsızlığına üzüldüğünü belirtti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ocean's Eleven, Yarının Dünyası gibi birçok filmiyle izleyicinin gönlünde taht kuran George Clooney, 2018 yılında hayranlarını korkutan bir kaza geçirmişti. Clooney, kazayı gören insanların yaptığı saygısızlığa ateş püskürdü.

george clooney yaşadığı kazayı anlattı

george clooney yaşadığı kazayı anlattı

Sardunya Adası'nda geçirdiği kaza sonrasında sağlık durumunun iyi olduğunu hemen açıklayan Clooney, sevenlerinin yüreğine su serpmişti. Yakışıklı aktör, o kazayla ilgili The Sunday Times'a verdiği yeni röpartajında yaptığı açıklamalarla kısa sürede gündem oldu.

"FACEBOOK SAYFASINDA PAYLAŞILACAK BİR EĞLENCE GİBİ GÖRÜLDÜM"

Kazanın ardından çığlık attığını ve etraftakilerin telefonlarıyla video kaydına başladığını söyleyen Amerikalı oyuncu, "Yerdeyken hayatınızın son dakikasını yaşadığınızı düşünürken, bunun bazıları için sadece Facebook sayfasında paylaşılacak bir eğlence olduğunu fark ediyorsunuz. Ben gayet olumlu biriyim ama bu bana açıkça gösteriyor ki ben gerçekten de sadece onların eğlenmesi için varım" dedi.

Bazı kişilerinin sosyal medya hesaplarında erişim arttırmak için video çektiğini söyleyen 60 yaşındaki aktör, "Bu durumda o an içinizden, her birini tutup silkelemek geçiyor" dedi.

O ANLARI ANLATMIŞTI

Yaşadığı o korkunç kazayı geçtiğimiz sene; "O sesi duydum. Hani metalin metale sürtme sesi vardır ya. Motorumu kaydırıp oraya bıraktım, yerde yüzükoyun yatıyordu" sözleriyle anlatmıştı.

Daha sonra ise "Tek düşünebildiğim şey şuydu: 'Aman Tanrım, öldü mü?' Sonra insanlar resim çekmeye başladı. Bu beni sinirlendirdi" demişti.

Berkay Şahin'den şaşırtan itiraf: Dünyanın en kötü şeyi...

İLİŞKİLİ HABER

Berkay Şahin'den şaşırtan itiraf: Dünyanın en kötü şeyi...

BİR YORUM YAPIN 0