Berkay Şahin'den şaşırtan itiraf: Dünyanın en kötü şeyi...

Geçtiğimiz gün Bahçeşehir'de bir mekanda sahne alan Berkay Şahin, gazetecilere samimi itiraflarda bulundu. 39 yaşındaki ünlü isim "Benim için hayatımın en kötü günleri başlıyor." dedi.

Ünlü şarkıcı Berkay Şahin, önceki gün Bahçeşehir'de yer alan Mio's adlı bir mekanın açılışında sahne aldı. Sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Şahin, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

"Kardeşlerimin dükkanına, Ünal Saral'a hayırlı olsuna geldik" diyen Şahin, sahne tarzıyla dikkatleri üzerine çekti. 89 numaralı forma giymeyi tercih eden ünlü şarkıcı "Son derece fanatik bir takımının forması, ben bu formayı çok seviyorum. Öyle numara takıntım yok ama uğurlu rakamlarım var, on sekiz ve altı benim için çok önemli. Bu formayı eşim Özlem'le birlikte Los Angeles tatiline gittiğimiz zaman almıştım, biraz daha kilo verirsem daha çok yakışır." şeklinde konuştu.

"DÜNYANIN EN KÖTÜ ŞEYİ..."

Kilo konusunda hassas olduğunu belirten Berkay Şahin, "Benim için hayatımın en kötü günleri başlıyor. Pazartesi diyete başlıyorum, dünyanın en kötü şeyi diyet yapmak" açıklamalarında bulundu.

George Clooney yaşadığı motosiklet kazasında yapılan saygısızlığa isyan etti!

İLİŞKİLİ HABER

George Clooney yaşadığı motosiklet kazasında yapılan saygısızlığa isyan etti!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Alperen 2 yıl önce

dert yok derde bak.

ne anlamalıyız 2 yıl önce

kimine göre dünyanın en kötü şeyi gıdaya ulaşamamak iken, kimine göre de dünyanın en kötü şeyi fazla yemeyi kısmaya çalışmak.