'Sibel Can Davası'nda yeni gelişme... 'Ortada davayı kaybeden yok!'

Mehmet Çelik, usta sanatçı Sibel Can'ın kendisine, ‘ikinci el otomobili sıfır olarak sattı' iddiasıyla açtığı davayı kazandığını açıkladı.

Çift kurtlar Otomotiv'in sahibi Mehmet Çelik, Sibel Can'ın kendisine, 'ikinci el otomobili sıfır olarak sattı' iddiasıyla açtığı davayı kazandığını söyledi. Basın açıklaması yapan Çelik, "Kamuoyunda, 'Sibel Can Davası' olarak bilinen ve aleyhimize propaganda malzemesi olarak kullanılan davadaki haklılığımız üst mahkeme tarafından verilen kararla onaylanmıştır. Yapmış olduğumuz itiraz üst mahkeme tarafından kabul edilmiş ve 'haksız olarak şikayete konu edilen aracın herhangi bir suç kastı ile satışa konu edilmediği, şahsım veya yetkilisi olduğum şirketin dolandırıcılık veya başkaca herhangi suça konu eylemde bulunmadığı' mahkeme kararıyla tespit edilmiştir" ifadelerini kullandı.

9 yıl süren davada mahkeme Çelik'e nitelikli dolandırıcılık suçundan 4 yıl hapis 80 bin TL de adli hapis cezası vermişti. Çelik, karara itiraz etmiş, davayı bir üst mahkemeye taşımıştı.

Sibel Can ise Mehmet Çelik'in aksine davanın devam ettiğini açıkladı. Avukatı aracılığıyla açıklama yapan Can, "Hukuk sistemine güvenim tam. Bedelini ödeyerek satın aldığım araca el konularak beni mağdur durumda bırakan, usulsüzlüğü ve yanlış iş yapma sisteminin cezasını bana ödetmeye çalışan Mehmet Çelik'e açtığım davaların sonuna kadar takipçisi olacağım" dedi.

 

Oyuncu Barış Arduç'tan 'bebek' açıklaması

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Barış Arduç'tan 'bebek' açıklaması
Güler Işık: Kocam beni öldürecekti

İLİŞKİLİ HABER

Güler Işık: Kocam beni öldürecekti
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0