Güler Işık: Kocam beni öldürecekti

Türkücü Güler Işık, 14 yaşındayken evden kaçarak evlendiğini ve kâbus dolu günler yaşadığını söyledi: “Eşim beni defalarca öldürmeye kalkıştı.”

Katıldığı bir televizyon programında hayatına dair itiraflarda bulunan Güler Işık, anlattıkları ile sosyal medyada gündem oldu. 14 yaşında kaçarak evlenen ve sonrasında hayatının kabusa dönmesi ile itiraflara başlayan ünlü türkücü kayınvalidesinin kendisini hiç istemediğini, eşinin defalarca kendisini öldürmeye kalkıştığını itiraf etti. Öte yandan kendisini zehirlemeye bile çalıştığını anlatınca sosyal medyada bu durum kısa sürede yayıldı. Peki; Güler Işık kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Güler Işık'ın merak edilen açıklamaları!

Ünlü sanatçı İpek Tuzcuoğlu: Çok takipçili olması en başarılı olduğu anlamına gelmezİLİŞKİLİ HABERÜnlü sanatçı İpek Tuzcuoğlu: Çok takipçili olması en başarılı olduğu anlamına gelmez

GÜLER IŞIK'TAN YILLAR SONRA GELEN İTİRAF!

Katıldığı bir televizyon programında anlattıkları ile gündem olan Güler Işık, hayatına dair bilinmeyenleri anlattı. Güler Işık'ın itirafları ise kısa sürede sosyal medyada yayılırken gündem oldu…

Cemiyetin ünlü ismi teknede talihsiz bir kaza geçirdi!İLİŞKİLİ HABERCemiyetin ünlü ismi teknede talihsiz bir kaza geçirdi!

Türkücü Güler Işık, 14 yaşındayken evden kaçarak evlendiğini ve kâbus dolu günler yaşadığını söyledi: "Eşim beni defalarca öldürmeye kalkıştı."

Güler Işık, acılarla dolu hayat hikâyesini bir televizyon programında anlattı…

Işık, fakirlikten kurtulmak için 14 yaşında kaçarak evlendiğini, ancak kâbus dolu günler yaşadığını söyledi: "Kayınvalidem beni hiç istemedi. İki canlıydım, beni öldürmeye kalktı. Maraş'a gittik eşimle, orada sahneye çıkmaya başladım. Eşim bir keresinde beni sabaha kadar dövdü. Neymiş, sahnede birine samimi davranmışım. Bir gün ben komşumdayken evde tüpü açık bırakıp gitmiş. Gaz dolsun eve diye. Çakmak çaksam öleceğim. Beni zehirlemeye bile çalıştı. Bir keresinde de eve giremeyeyim diye kapı kollarına elektrik bağlamıştı."

GÜLER IŞIK KİMDİR?

Güler Işık, 30 Haziran 1967 yılında dünyaya geldi. Güler Işık, Kırgın, Şey Yani, Acılar albümleriyle tanınmaktadır.

Güler Işık doğum tarihi : 30 Haziran 1967

Güler Işık kaç yaşında : 53 yaşında

Güler Işık mesleği ne : Sanat Yönetmeni, Türk Halk Müziği Sanatçısı, Müzisyen

Güler Işık nereli : Şanlıurfa

Oyuncu Barış Arduç'tan 'bebek' açıklaması

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Barış Arduç'tan 'bebek' açıklaması
'Sibel Can Davası'nda yeni gelişme... 'Ortada davayı kaybeden yok!'

İLİŞKİLİ HABER

'Sibel Can Davası'nda yeni gelişme... 'Ortada davayı kaybeden yok!'
Soner Sarıkabadayı’ya çalıntı şarkı suçlaması!

İLİŞKİLİ HABER

Soner Sarıkabadayı’ya çalıntı şarkı suçlaması!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

abdullah 3 yıl önce

yakında albüm cıkaracak galiba

Toplam 3 beğeni