İşte Benim Masalım'ın yıldızı Cemal Can Canseven koronavirüsü atlattı! Bakın ilk işi ne oldu

Exxen platformunda yer aldığı İşte Benim Masalım dizisinde Aleyna Tilki ile başrolleri paylaşan Cemal Can Canseveni bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Geçtiğimiz haftalarda koronavirüs testi pozitif çıkan Canseven, sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Survivor yarışmasındaki performansıyla adından söz ettiren Cemal Can Cansever koronavirüse yakalanmıştı. Şimdilerde Exxen platformunda Aleyna Tilki ile İşte Benim Masalım adlı dizide yer alan Cemal Can Seven Metropol İstanbul'da objektiflere takıldı.  Canseven, yaptırdığı son koronavirüs testinin negatif çıktığını söyledi. Sağlığına kavuşan Canseven, soluğu spor salonunda aldı.

Genç oyuncu, 'İki defa bir gün arayla test yaptırdım, ikisi de negatif çıktı. Beni çok etkilemedi, kolay atlattım sayılır. Evde durmak da iyi geldi açıkçası, kendime vakit ayırabildim. Evdeyken kitap okudum, film izledim ve sporumu yaptım. Kendimle sosyalleştim diyebilirim' dedi.

 

Sosyal medyada paylaşılan bu haber sonrası hayranları geçmiş olsun mesajları yayınladı. Öte yandan yer aldığı projenin çekimleri durdurularak oyuncular ve ekip karantinaya alındı. 

cemal can canseverin korona testi pozitif çıktı

cemal can canseverin korona testi pozitif çıktı

Kuruluş Osman tasarımcısından alkışlanacak hareket!

İLİŞKİLİ HABER

Kuruluş Osman tasarımcısından alkışlanacak hareket!
İtalya'nın bu kasabasında çocuk sahibi olana 7 bin TL veriyorlar

İLİŞKİLİ HABER

İtalya'nın bu kasabasında çocuk sahibi olana 7 bin TL veriyorlar

BİR YORUM YAPIN 2

gurbetchi 3 yıl önce

hic tanimiyorum bile.. insanlari niye bu tür haberler ile mesgul ediyorsunuz ???

orhan 3 yıl önce

çok üzüldük yavvvvv... adamcağız işe halk otobüsüyle gidip geliyor, 24 saatinin 4 saati yolda gidiyor... 12 saat de çalışıyor.. vah zavallım yaaaaaa... la seninki de hayat m be kardeşim...?