Ünlü sanatçı Seda Sayan'ın eniştesi Coşkun Yıldız'ın sağlık durumu iyiye gidiyor

Ünlü sanatçı Seda Sayan'ın Muğla'da yaşayan eniştesi Coşkun Yıldız kaza geçirmişti. Ağır yaralanan ve hastanede tedavi gören Yıldız'ın sağlık durumu iyiye gidiyor.

Ünlü sanatçı Seda Sayan'ın eniştesi Coşkun Yıldız, geçtiğimiz aylarda alışveriş yapmak için elektrikli motosikleti ile markete giden Yıldız'a dönüş yolunda bir otomobil çarpmıştı. Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yıldız'ın kafa travması geçirdiği belirtilmişti ve yoğun bakımda tedavi görüyordu.

  • Seda Sayan ile eniştesi ortak iş çalışmalarında da bulunuyor.
     
  • Yıldız tıpkı yeğeni Seda Sayan gibi müzikle ilgileniyor.
     

Şarkıcı Çelik Erişçi koronavirüse yakalandıİLİŞKİLİ HABERŞarkıcı Çelik Erişçi koronavirüse yakalandı

Yıldız'ın arkadaşlarının yaptıkları açıklamada, 'Coşkun abi akşamüstü markete geldi, alışverişini yapıp dönerken kullandığı elektrikli motosiklete, termik santralde çalışan bir kadın sürücünün otomobili ile çarpması sonucu ağır yaralandı. Milas'a hastaneye kaldırıldı. Durumunun ağır olduğunu öğrendik.' ifadeleri yer almıştı.

Seda Sayan eniştesinin sağlık durumunu paylaştı

Seda Sayan eniştesinin sağlık durumunu paylaştı

Yıldız'dan sevindiren haber geldi. Uzun bir tedavinin ardından iyileşmeye başlayan Yıldız hakkında açıklamayı yeğeni Seda Sayan yaptı. Sayan sevinçli haberi, 'Çok şükür 2 gün önce özel yoğun bakım odasına geçtik.' mesajıyla duyurdu.

Usta sanatçı Sadri Alışık 96 yaşında!

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Sadri Alışık 96 yaşında!

BİR YORUM YAPIN 1

Kenan 3 yıl önce

Uzerinde dikilinerek gidilen elektirikli stepler hollanda da yasak. Ancak kendi bahcende klanabiliyorsun. Bahcenden dissri cikarmak yasak.