Usta sanatçı Sadri Alışık 96 yaşında!

Kerem Alışık, babası Sadri Alışık'ın 96'ncı yaşına özel bir şiir yazdı. Alışık, pandemi nedeniyle sadece ailesinin katılacağı törene anılacak

18 Mart 1995'de kaybettiğimiz beyaz perdenin bütün renklerini üstünde taşıyan büyük usta Sadri Alışık 96 yaşında. 5 Nisan 1925'te dünyaya gelen ve tüm Türkiye'nin gönlünde taht kuran Sadri Alışık, doğum gününde pandemi nedeniyle sadece ailesinin katılacağı bir törenle anılacak.

Babasına olan özleminin hiç dinmediğini belirten Kerem Alışık, "Gelip devriliyor işte Nisan'ın 5'i, insanın içine en müstesna hasret kokularıyla ... Sadri Alışık 96 yaşında da, biz kalakaldık hâlâ küçük bir çocuğun sessiz çığlığında... Nereye dönsek kemik gibi batıyor özlemi kalbimize... İyi ki doğdun, iyi ki varsın Sadri Alışık" diyerek özleminin büyüklüğünü bir kez daha anlattı.

Demet ŞenerİLİŞKİLİ HABERDemet Şener'in bağırsağı delindi!

sadri alışık 96 yaşında

sadri alışık 96 yaşında

Turist Ömer, Ofsayt Osman, Haşmet İbriktaroğlu, Gönlü bol Arif, Banazlı İsmail, Taşkasap Necati ve bunlar gibi bir sürü efsanevi karakteri canlandıran, sokakta yanımızdan, hayatta yüreğimizden geçen büyük usta Sadri Alışık, tüm dünyanın yaşadığı Koronavirüs tehlikesi nedeniyle, doğum günü olan 5 Nisan’da, sevenlerinin kalplerinde anılacak.

 

Ünlü sanatçı Seda Sayan'ın eniştesi Coşkun Yıldız'ın sağlık durumu iyiye gidiyor

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü sanatçı Seda Sayan'ın eniştesi Coşkun Yıldız'ın sağlık durumu iyiye gidiyor
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0