Demet Şener'in bağırsağı delindi!

Ünlü manken Demet Şener, önceki gün Bebek'te diyetisyeni ile yürüyüş yaparken görüntülendi. Geçtiğimiz haftalarda su içtiği bardaktan kürdan yutan eski manken, bağırsağının delindiğini söyledi.

Demet Şener, "Spor yapıp, sağlıklı besleniyoruz. Bu dönemde sağlık ve sporumuza çok daha dikkat etmemiz lazım. Vitaminlerimizi eksik etmiyoruz. Elimizde gördüğünüz çilek, elma ve bal. Bunları içiyoruz, her gün çeşit çeşit yapıyor diyetisyenim" açıklamasında bulundu.

43 yaşındaki eski manken, "Detoks değil, bağışıklık sistemi için ve yoğun zamanlarda sebze ve meyve çok tüketemediğim anlarda vitaminimi alıyorum” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz haftalarda su içtiği bardaktan kürdan yutan Şener, "Evet, öyle bir talihsizlik oldu. Bardağın içindeki kürdanı yuttum. Yutarken tabi ki hissettim fakat evdeki çalışan bana kürdan olduğunu söylemedi. Onun içerisine atmış, o da korkusundan herhalde söylemedi. Bir kötü niyeti zaten olamaz" dedi.

"Ben bir hafta sonra inanılmaz ağrılarla hastaneye gittim. 'Herhalde böbrek taşı düşürüyorum' dedim. Çünkü unuttum ben onu, o gün acıdı boğazım bir şey yırttı..."

"Bir kağıt falan kaldı diye düşündüm. Baktılar ultrasonla kürdan olduğu için hiçbir yerde gözükmedi. Ama kan değerlerimde inanılmaz bir şey var. Bağırsağımı deldiği için bayağı da kan kaybetmişim o bir haftalık sürede, değerlerim değişik çıktı..."

İsrafı sevmediğini söyleyen Cenk Eren: Böyle paralar vermek günah!İLİŞKİLİ HABERİsrafı sevmediğini söyleyen Cenk Eren: Böyle paralar vermek günah!

NE OLMUŞTU?

Demet Şener, sevenlerini korkuttu. Su içtiği bardağın içindeki kürdanı fark etmeyen Demet Şener, hastaneye kaldırıldı. Midesine saplanan kürdan yüzünden operasyon geçiren manken, iki gün hastanede yattı.

 Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un, "Ölümden döndü" başlıklı yazısı şöyle: 

"Geçen ay, "hayattan beklentilerimizin farklı olduğuna karar vererek ve üzülerek ayrıldık" dediği 19 aylık eşi Cenk Küpeli'den boşanan Demet Şener, ölümden döndü. İki gündür hastanede olduğunu öğrendiğim Demet Şener'i aradım. Karnında büyük bir ağrıyla acile kaldırıldığını söyleyen Demet Hanım, şimdi iyi olduğunu belirtip başına gelenleri anlattı. "Evdeki yardımcım, su içtiğim bardağı yıkamak üzere mutfağa götürürken ortada gördüğü bir kürdanı içine atmış. Ben de sabah çocuklarla aceleyle çıkarken o bardağa su doldurup içtim. Hemen hastaneye koştum. Mideme saplanan kürdanı operasyonla çıkardılar. Çok şükür ki erken müdahale edildi" diyen Demet Hanım, şimdi iyi olduğunu söyledi.

22 kilo verdiği konuşuluyordu... Deniz Seki son haliyle kafa karıştırdı!

İLİŞKİLİ HABER

22 kilo verdiği konuşuluyordu... Deniz Seki son haliyle kafa karıştırdı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

Acayip 3 yıl önce

Nasıl bir bogaz kurdan geçiyor

Şeker 3 yıl önce

Kormudu hicmi görmedin hadi su içerken görmemiş diyelim ağzın içinde demi fark etmedi

Toplam 1 beğeni

ahmet 3 yıl önce

kürdanı yiyecek kadar acelen neydi elinden alan mı var

Toplam 7 beğeni

Fethi 3 yıl önce

Yutmuş ulan yutmuş sana göstereyim mi nasıl

Toplam 0 Beğeni