Victoria Beckham'ın moda şirketi zarar ediyor!

Eski futbolcu David Beckham ile 22 yıldır evli olan Victoria Beckham'ın moda şirketi salgınla birlikte zararının artmasıyla zor günler geçiriyor.

İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre; Moda ikonu Victoria Beckham'ın şirketinin 2008'den beri toplamda 46 milyon sterlin zarar ettiği bildirildi.

46 yaşındaki modacının şirketinin 2020'de corona virüs kriziyle dibe vurduğu ve batmak üzere olduğunu aktarıldı.

Beckham'ın şirketinin toplamda 4,7 milyon sterlinlik bir kayıp yaşadığı öğrenildi. David Beckham ile Victoria Beckham 1999 yılında dünyaevine girmişti.

Yeşilyurt Apartmanı’nın enkazından 19 saat sonra çıkartılmıştı! Ayağa kalktı

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilyurt Apartmanı’nın enkazından 19 saat sonra çıkartılmıştı! Ayağa kalktı
Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin'in sosyal medya detoksu kısa sürdü!

İLİŞKİLİ HABER

Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin'in sosyal medya detoksu kısa sürdü!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0