Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin'in sosyal medya detoksu kısa sürdü!

Ebru Şahin'den müjdeli haber geldi! Atv'nin fenomen dizisi Hercai'de Akın Akınözü ile başrolleri paylaşan güzel oyuncunun sosyal medya detoksu kısa sürdü. Sosyal medya hesaplarını açan ve Instagram'dan yeni pozlar sunan Ebru Şahin'in paylaşımlarına hayranlarından beğeni yağdı.

Atv'nin iddialı yapımlarından Hercai dizisi ile yıldızı parlayan Ebru Şahin'den yeni haberler var. Pazar akşamları seyirci ile buluşan dizide Akın Akınözü ile başrolleri paylaşan güzel oyuncu sosyal medyaya hızlı dönüş yaptı. Ebru Şahin'in Reyyan, Akın Akınözü'nün ise Miran karakterleri ile başrollerde olduğu 'Hercai' çok beğenilmiş, dizi ve başrol oyuncularının ünü ülke sınırlarını aşmıştı. Geniş bir hayran kitlesine sahip ünlü ikili dizideki uyumları ile çok yakıştırılmıştı. Ünlü oyuncuları yakıştıran hayranları ise sosyal medyada kendilerine bu yönde yorum yapınca Ebru Şahin'den şaşırtan bir hamle gelmişti. 

Sosyal medya detoksunda olan ünlü güzel, iki hafta geçmeden geri döndü. Instagram'da 3 milyon 400 bin takipçisi bulunan genç oyuncu, sosyal medya hesaplarını açtı. Instagram'ını açar açmaz Ege'de çektirdiği pozlarını "Ve geri döndüm" notu ile paylaşan Ebru Şahin'in yeni paylaşımlarına hayranlarından beğeni yağdı.

Victoria Beckham'ın moda şirketi zarar ediyor!

İLİŞKİLİ HABER

Victoria Beckham'ın moda şirketi zarar ediyor!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0