Yeni şarkısı Hay Hay'ı yayınlamaya hazırlanan Hadise'ye ödül

Şu sıralar O Ses Türkiye Rap'de jüri üyeliği yapan şarkıcı Hadise, son müzik çalışması Aşka Kapandım'ın ardından yeni şarkısı Hay Hay'ı yayımlamaya hazırlanıyor. Ünlü şarkıcı yeni şarkı hazırlığındayken aldığı yeni ödülü de takipçileriyle paylaştı.

Ünlü şarkıcı Hadise, 'Olsun', 'Sen Hiç Yorulma' ve geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğü 'Küçük Bir Yol' şarkılarının yer aldığı Aşka Kapandım adlı 3 şarkılık EP'si ile zirveye yerleşmişti. İlk klibini 'Olsun'a çeken Hadise, bir diğer şarkısı olan 'Sen Hiç  Yorulma'yı da kliplendirmeyi planlıyordu.

Şimdilerde Exxen'de yayınlanan O Ses Türkiye Rap programında jüri üyeliği yapan Hadise, Apple Music'de en çok dinlenilen ve indirilen albümler listesine direkt 1 numaradan giriş yapmıştı. Şarkıcı, YouTube trendlerde de bir numaraya yerleşmişti.

Bu başarıların ardından Hadise'den yeni bir şarkı müjdesi geldi. Sözü ve müziği Ersay Üner'e ait olan Hay Hay adını taşıyan bir tekli yayımlamaya hazırlanan şarkıcı, dinleyicilerin beğenisini 18 Haziran'dan itibaren almaya başlayacak.

SOSYAL MEDYADAN ÖDÜL

Ünlü şarkıcı sosyal medya alanında bir ödüle layık görüldü. Hadise aldığı ödülü, 'Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Kadın Müzik Sanatçısı seçildim ve ödüllendirildim. Heyecanımı, mutluluğumu, üzüntümü ve hissettiğim tüm duygularımı sizlerle paylaşmak beni güçlü hissettiriyor. İyi ki varsınız.' notuyla paylaştı.

Talihsiz kaza! Yavuz Seçkin hastanelik oldu

İLİŞKİLİ HABER

Talihsiz kaza! Yavuz Seçkin hastanelik oldu

BİR YORUM YAPIN 0