Talihsiz kaza! Yavuz Seçkin hastanelik oldu

Komedyen Yavuz Seçkin, geçtiğimiz gün evinin bahçesinde kaza geçirdi. Ağaca uzanmak için sandalyeye çıktığını ancak sonra da düştüğünü söyleyen Seçkin, "Evlilik yıl dönümümüzde göze geldik herhalde... Omurilik çıkışında sol tarafta 2-3 kırık var ama toparlayacağız inşallah" dedi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü komedyen Yavuz Seçkin, önceki gün talihsiz bir kaza geçirdi. Evinin bahçesinde sandalyeden düşen Seçkin, hemen hastaneye kaldırılıp, tedavi altına alındı.

Sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile sağlık durumu hakkında hayranlarını bilgilendiren Yavuz Seçkin, "Küçük bir kaza geçirdik. Bahçede ağaçta bir şeylerle uğraşırken sandalyenin gazabına geldim, sandalye beni üstünden attı. Belimde, ufak sol tarafımda 1-2 çatlak var ama iyi olacağız. Biraz dinlenmemiz lazım" diye konuştu.

yazvuz seçkin kaza

yazvuz seçkin kaza

"NAZAR BÖYLE DEĞİYOR DEMEK Kİ..."

Seçkin, paylaşımında ayrıca şu ifadeleri kullandı:

Nazar böyle değiyor demek ki... Evlilik yıl dönümümüzde göze geldik herhalde... Omurilik çıkışında sol tarafta 2-3 kırık var ama toparlayacağız inşallah.

Yeni şarkısı Hay Hay'ı yayınlamaya hazırlanan Hadise'ye ödül

İLİŞKİLİ HABER

Yeni şarkısı Hay Hay'ı yayınlamaya hazırlanan Hadise'ye ödül
Güzel oyuncu Selen Seyven'den annelik haberi!

İLİŞKİLİ HABER

Güzel oyuncu Selen Seyven'den annelik haberi!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Leyla A. 2 yıl önce

Az sadaka çok belayı def eder demiş peygamber efendimiz(S.A.V)

Murat 2 yıl önce

Abi ne kadar ekrandan seni tanisamda yüreği temiz bı adamsın Çok geçmiş olsun gönül isterki bir çiçek,bir kolanya vermek ama Turkiyenin diğer ucundayim.Allah şifa versin kendine çok iyi bak bu arada evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun