Buğra Gülsoy’a sette sürpriz kutlama!

22 Şubat doğumlu Buğra Gülsoy’a başrolünü üstlendiği “Uyanış: Büyük Selçuklu” dizisinin setinde sürpriz bir kutlama yapıldı. Kutlamaya ünlü oyuncunun eşi Nilüfer Gürbüz ve 1 yaşındaki oğlu Cem de katıldı.

“Uyanış: Büyük Selçuklu” dizisinde rol alan Buğra Gülsoy, yeni yaşını sette kutladı. Rol arkadaşlarının ve kamera arkası ekibin eşlik ettiği kutlamada ünlü oyuncu pastasını keserken büyük bir sürpriz de yaşadı. Karşısında bir anda eşi Nilüfer Gürbüz ve 1 yaşındaki oğlu Cem’i gören Gülsoy, duygusal anlar yaşadı.

BABASIYLA AT BİNDİ

Tüm ekibin ilgi odağı olan Cem, babası ve dizi ekibiyle birlikte kar topu oynadı. Daha sonra Gülsoy’un dizideki atına babasıyla binen Cem, attan inmek istemedi. Eğlence dolu bu anların ardından Gülsoy, kendisi için hazırlatılan pastayı alkışlar eşliğinde kesti.

10 Bin Adım'ın yıldızı Engin Günaydın'dan yeni tiyatro oyunu hazırlığı

İLİŞKİLİ HABER

10 Bin Adım'ın yıldızı Engin Günaydın'dan yeni tiyatro oyunu hazırlığı
Ünlü şarkıcı Toygar Işıklı’dan yıllar sonra gelen itiraf!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Toygar Işıklı’dan yıllar sonra gelen itiraf!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0