Ünlü şarkıcı Toygar Işıklı’dan yıllar sonra gelen itiraf!

Bir döneme damga vuran 'Ezel' dizisinin müziklerine imza atan Toygar Işıklı, dizinin müziği için "Bu bestemi kimse beğenmez demiş ve bilgisayarımın çöp sepetine atmıştım" yorumunda bulundu.

Cansu Dere ve Kenan İmirzalioğlu’nun başrollerini paylaştığı ‘Ezel’ ile ilgili dizinin müziklerine imza atan Toygar Işıklı’dan yıllar sonra bir itiraf geldi.

Işıklı Twitter hesabından şu mesajı yayınladı:

“Bu bestemi kimse beğenmez demiş ve bilgisayarımın çöp sepetine atmıştım. Eşim ‘Lütfen bunu stüdyoda kaydet, öyle karar ver, bu çok güzel’ diyerek beni ikna etmişti. Ben de öyle yaptım ve ‘Eyşan’ 12 yıldır en çok dinlenen bestem oldu.”

Buğra Gülsoy’a sette sürpriz kutlama!

İLİŞKİLİ HABER

Buğra Gülsoy’a sette sürpriz kutlama!
Vatandaş kurtardı! Genç kıza feci darp!

İLİŞKİLİ HABER

Vatandaş kurtardı! Genç kıza feci darp!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0