Koronavirüse yakalanan Eda Ece, son durumunu sevenleriyle paylaştı!

Koronavirüse yakalandıktan sonra rol aldığı Yasak Elma'ya ara vermek zorunda kalan Eda Ece, sağlığıyla ilgili son durumunu paylaştı.

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, koronavirüse yakalandıktan sonra diziye ara vermek zorunda kalmıştı. Tedavisi için evinde karantinası devam eden oyuncu, sosyal medya hesabından sağlık durumuna ve yaşadığı sürece ilişkin açıklama yaptı.

"HASTALIĞIN 1-7 GÜNÜ HİÇ DE İYİ DEĞİLDİM"

Hastalığının ilk haftasında iyi olmadığını söyleyen Eda Ece, "Herkese merhaba! Haberlerden duyduğunuz üzere maalesef ben de koronavirüs geçiriyorum. Yarın karantinamın son günü. Şu anda iyiyim. Hastalığın 1-7 günü hiç de iyi değildim. Şu an çevremde hala bir sürü hasta insan var, ülkemizde canıyla uğraşan bir sürü insan var, restoranların açılmış olması gibi şeylere inanamıyorum. Bazı sektörlerin çok etkilendiğini de biliyorum ama nasıl olacak endişeliyim." dedi.

Kalabalıkta çalışanları uyaran ünlü oyuncu, şöyle devam etti: "Bizim gibi kalabalıkta çalışan herkes, lütfen kendinize dikkat edin. Neyse, hastalığım boyunca tek güldüğüm an bu filmi izlediğim andı. O kadar çok seviyorum ve gülüyorum ki yıllar sonra yine beni mutlu etti. Gülmek bu hayattaki en güzel şey. Hasta olan herkesin biran önce iyileşmesini, yüzlerinin gülmesini diliyorum. Aramalar ve mesajlar için de teşekkür ederim. Ben de sizi çok seviyorum."

NE OLMUŞTU?

Ünlü ve güzel oyuncu Eda Ece, koronavirüse yakalandı. Test sonucunu öğrendikten sonra evinde karantinaya alınan Eda Ece'nin, hastalığı ağır şekilde geçirdiği öğrenildi. Sabah'ın haberine göre Ece'nin yanı sıra, rol aldığı dizideki set çalışanlarından 3 kişinin daha koronavirüse yakalandığı anlaşıldı. Ece'nin evde kendini karantinaya aldığı süreci çok ağır geçirdiği öğrenildi. 

Ece'nin sete ne zaman döneceği de belli oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; ünlü oyuncu 101. bölümle birlikte ekrana dönmeye başlayacak.

Yürüyüş yaparken başına talih kuşu kondu! Değeri bir milyon 887 bin lira...

İLİŞKİLİ HABER

Yürüyüş yaparken başına talih kuşu kondu! Değeri bir milyon 887 bin lira...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Ebru arslan 3 yıl önce

Geşmiş olsun