Çok Gezenti Burak Akkul, Korona tedavisi sırasında merhume annesiyle iletişim kurduğunu söyledi

Çok Gezenti adıyla tanınan sunucu Burak Akkul, katıldığı bir televizyon programında Koronavirüs tedavisi dönemiyle ilgili konuştu. Akkul, tedavi sürecinde merhume annesiyle iletişim kurduklarını iddia etti.

Türkiye'de koronavirüs teşhisi konulan ilk 20 hastadan birisi olarak Korona mücadesinde unutulmaz isimler arasına yerleşen ve 20 günlük yoğun bakım ve uyutulma süreci sonrasında TV'ye çıkıp insanlara evlerinden çıkmama çağrısında bulunan sunucu Burak Akkul, uzun bir aranın ardından yeniden bir TV programına katıldı. Akkul tedavi sürecinde merhume annesiyle bağlantı kurduğunu söyleyerek herkesi şaşırttı. Akkul, bunu şu sözlerle anlattı:

'Annemi yakın zamanda kaybetmiştim, 2019'da. Onu gördüm, onunla ve bakıcısıyla bağlantı kurdum. Köşede bekliyorlardı beni. Annem bir derece bana kavuşmak beni görmek istiyordu ama bir yandan da benim hayata devam etmemi istiyordu. Ben orada zorla tutulduğumu sanıyorum. Ölüme bir adım kaldı, sıra bana gelecek kalbimi çıkaracaklar.

Bunu çok net hatırlıyorum. Sıra bana geldiğinde arkadaşlarım, dostlarım, karım, yakın çevrem beni çağırdılar. Kapıyı kırdılar ve ben o sırada 8. kalp olmaktan kurtuldum. Yine farazi olarak bir hemşirenin sesini duydum, 'Almayalım çok seviyorlar Burak Bey'i. Almayalım Burak Bey'in kalbini' dediler ve ben son keskin bir acıyla geri döndüğümü hissettim. Annemin biraz üzülüp biraz sevindiğini... Kolumda 5 nisan uyandırıldı bilekliğini hatırlıyorum.'

Dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez Türkiye'ye selam gönderdi

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez Türkiye'ye selam gönderdi
Boşanmak isteyen mahkemeyi bekledi!

İLİŞKİLİ HABER

Boşanmak isteyen mahkemeyi bekledi!

BİR YORUM YAPIN 0