Pandemiyi hiçe saydılar! Ünlü isimler villada kaçak parti yaptılar…

Aralarında Kaan Orkun, Ayşegül Çınar, Rana Büyük, Serkan Aydın, Melis Buse Betkayan, Esra Yurdusev ve Esra Balamir gibi blogger, influencer ve fenomenlerin bulunduğu ekip, Büyükçekmece'deki villada buluşarak parti düzenlediler.

Devletin aldığı önlemleri umursamayanlar, Korona partilerine utanmadan devam etti. Sözde fenomenlerden oluşan grup, Büyükçekmece Alkent'te dün gece bir skandala imza attı. Önceki gece 'Sokağa çıkma kısıtlamasının' olduğu saatlerde bazı kendini bilmezler eğlencedeydi. Kendini bilmez 30 kişilik grup, villada buluşup, sabaha kadar parti yaptı.

Şarkıcı Yeşim Salkım için yakalama kararı çıktı!İLİŞKİLİ HABERŞarkıcı Yeşim Salkım için yakalama kararı çıktı!

Gündüz saatlerinde DJ eşliğinde eğlenen grup, ne maske taktı, ne mesafe kuralını. Akşam saatlerinde villanın içinde partiye devam eden grubun eğlencesi şoke etti.

Çalgıcılar eşliğinde canlı müzik dinleyen kendini bilmezler, şarkıcı Ekin Uzunlar'ın söylediği şarkılarla sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. 

Çalgıcılar eşliğinde canlı müzik dinleyen kendini bilmezler, şarkıcı Ekin Uzunlar'ın söylediği şarkılarla sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Partiye katılan fenomenler arasında Kaan Orkun ve Ayşegül Çınar da vardı.

Yasemin Sakallıoğlu'ndan Burcu Esmersoy'a gönderme!

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Sakallıoğlu'ndan Burcu Esmersoy'a gönderme!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

özgürlük 3 yıl önce

insanların kendi evlerinde yaptığı ya da yapacağı eğlence kimseyi ırgalamaz.

Toplam 4 beğeni

Yunus 3 yıl önce

Kendi evi değil, toplanmışlar diyor. En ağır cezalar yazılmalı.

Toplam 0 Beğeni

BORUHAN 3 yıl önce

Bir kere söylemekle anlayan tek millet almanlardir.Biz ise aptali salagi en bol olan ülkeyiz defalarca söylemek gerek.

Toplam 8 beğeni