Yasemin Sakallıoğlu'ndan Burcu Esmersoy'a gönderme!

Güzelliği ile adından söz ettiren Burcu Esmersoy'un magazin gündeminde çok konuşulan "Beyaz ekmeği 21 yıldır ağzıma koymuyorum" açıklamasına Yasemin Sakallıoğlu eğlenceli bir paylaşım ile göndermede bulundu.

44 yaşındaki ünlü sunucu Burcu Esmersoy, formunu nasıl koruduğuna dair yaptığı açıklamalarla sosyal medyada çok konuşuldu. Fit görüntüsü ve güzelliği ile dikkat çeken Burcu Esmersoy, konuyla ilgili katı kuralları ile dikkat çekti. Ayda sadece bir kez tatlı yediği ve düzenli spor yaptığı bilinen ünlü ismin formunu koruma yöntemlerinden biri ise duyanları bir hayli şaşırttı.

"Beyaz ekmeği hayatımdan çıkaralı çok oldu. 21 yıldır ağzıma koymuyorum" açıklaması ile çok konuşulan Burcu Esmersoy'un bu söylemi oyuncu ve komedyen Yasemin Sakallıoğlu'nun da dikkatinden kaçmadı.

Esprili videoları ile büyük beğeni toplayan Yasemin Sakallıoğlu Instagram story'sinden Burcu Esmersoy'un paylaşımına "Yasemin Sakallıoğlu 33 yıldır ekmeksiz bir dakikası geçmiyor!" yazarak göndermede bulundu.

Takipçileri tarafından büyük ilgi gören esprili paylaşıma Burcu Esmersoy da kayıtsız kalamadı. Ünlü isim aynı gönderiyi kendi story'sinden Sakallıoğlu'nu da etiketleyerek ve "Yaa seni yerim, ekmeğin arasına koyar yerim" yazarak takipçilerine sunmayı ihmal etmedi. Ünlü ikilinin görenleri güldüren paylaşımları sosyal medyada beğeni topladı.

Pandemiyi hiçe saydılar! Ünlü isimler villada kaçak parti yaptılar…

İLİŞKİLİ HABER

Pandemiyi hiçe saydılar! Ünlü isimler villada kaçak parti yaptılar…
Tuba Büyüküstün'den mest eden Engin Akyürek'li yeni kare!

İLİŞKİLİ HABER

Tuba Büyüküstün'den mest eden Engin Akyürek'li yeni kare!
Doktorlar'ın Ela'sı Yasemin Özilhan'dan tepki çeken pozlar!

İLİŞKİLİ HABER

Doktorlar'ın Ela'sı Yasemin Özilhan'dan tepki çeken pozlar!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0