Doktorlar'ın Ela'sı Yasemin Özilhan'dan tepki çeken pozlar!

Bir zamanların fenomen dizisi ‘Doktorlar'ın Ela'sı Yasemin Özilhan, Anadolu Feneri'ndeki orman arazisinde hafta sonu yasak olmasına rağmen piknik yaptı.

Koronavirüs nedeniyle uygulanan hafta sonu yasağını delen ünlü oyuncu Yasemin Özilhan, bu hareketiyle tepki toplarken, arazide atış talimi de yaptı.

Bunun için tüfek kullanan Özilhan o anları sosyal medya hesabından paylaşarak eleştirilerin hedefinde oldu. İnternet kullanıcıları 'Zengine yasak yok mu?', 'Silaha karşıyız' şeklinde yorumlar yaptı.

Tuba Büyüküstün'den mest eden Engin Akyürek'li yeni kare!

İLİŞKİLİ HABER

Tuba Büyüküstün'den mest eden Engin Akyürek'li yeni kare!
Yasemin Sakallıoğlu'ndan Burcu Esmersoy'a gönderme!

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Sakallıoğlu'ndan Burcu Esmersoy'a gönderme!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Doktor 3 yıl önce

Ünlü oyuncu derken ???

Türkiye, 3 yıl önce

Şahsi fikrim : Yasağın ihlal edilmiş olması konusunda bende yapılanı uygun bulmuyorum. Ancak, atış eğitimi konusunda, biz toplum olarak silah seviyoruz kardeşim. Ahlakı bozuk ve kullanmasını bilmeyende sevmiyoruz. Biz millet olarak ( Her Türk asker doğar ) diye askerde eğitim verdiriyoruz. Doğru eğitimi sonraki nesle verelim, savunma gibi kritik gereçlerin kullanılmasını engellemek yerine, kontrollü kullanmayı öğretelim.

Toplam 3 beğeni

gurhan 3 yıl önce

Bizde adalet olmadığı için sadece "tepki toplamak" ile yetiniyorlar şimdilik.