Ünlü isimlerden "Bitlis" paylaşımı!

Bitlis'te meydana gelen helikopter kazasında 11 askerimiz şehit olurken, 2 askerimiz de yaralandı. Tüm Türkiye'yi yasa boğan acı haberin ardından ünlü isimler de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla duygularını ifade etti.

Bitlis'in Tatvan ilçesi sınırlarında askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 11 askerimizin ardından, sanat camiasından bir bir taziye mesajları yağdı. Üzüntülerini dile getiren ünlü isimler, şehitlerimizin ailelerine ve Türkiye'ye başsağlığı mesajlarında bulundu.

Acun Ilıcalı: Bitlis'te meydana gelen talihsiz helikopter kazasında şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başımıza sağ olsun.

Cansu DereİLİŞKİLİ HABERCansu Dere'nin son paylaşımı dikkat çekti!

Tarkan: Bitlis'te askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dilerim. Çok acı, çok üzgünüm.

Esra Erol: Milletimizin başı sağ olsun.

Latif Doğan canlı yayında tam iki kilo soğan soydu!İLİŞKİLİ HABERLatif Doğan canlı yayında tam iki kilo soğan soydu!

Seda Sayan: Başımız sağ olsun. Allah yaralı askerlerimize şifa versin.

Alişan: Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun.

Bergüzar Korel: Bitlis Tatvan'da düşen helikopterde şehit olan 10 askerimiz için Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Başımız sağ olsun. Yaralanan askerimizin ise bir an önce iyileşmelerini diliyorum. Çok üzgünüm.

Hakan Hatipoğlu: Dokuz şehidimiz var. Çok üzücü çok... Başımız sağ olsun. Yaralı askerlerimize şifa dilerim.

Hadise: Bitlis'te meydana gelen helikopter kazasında şehit olan dokuz askerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum.

Muazzez Ersoy: Askeri helikopterimizin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza şifa; ailelerine ve milletimize sabır dilerim. Çok üzgünüm.

Seda Bakan'ın Bollywood dansı sosyal medyada çok konuşuldu!

İLİŞKİLİ HABER

Seda Bakan'ın Bollywood dansı sosyal medyada çok konuşuldu!
Kadınların yeni gözdesi! 9 liradan 100 liraya kadar...

İLİŞKİLİ HABER

Kadınların yeni gözdesi! 9 liradan 100 liraya kadar...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0