Genç kızlara Ebru Şahin desteği! Tam 34 tane...

‘Şuursuz Aşk’ filminin galasında ve Cannes’da giydiği kıyafetleri ‘Güçlü Kadınlardan Genç Kızlara’ etkinliğine bağışlayan Ebru Şahin, 34 genç kızın aylık eğitim masrafını karşıladı.

Ebru Şahin, ‘Güçlü Kadınlardan Genç Kızlara’ etkinliği kapsamında Cannes ve ‘Şuursuz Aşk’ filminin galasında giydiği Raşit Bağzıbağlı imzalı elbiselerini, Türk Eğitim Vakfı yararına Givin İyilik Platformu’na bağışladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında genç kızların eğitim ve öğretimlerine destek olmak amacıyla kıyafetlerini ve birçok aksesuarını vakfa bağışlayan Şahin, 24 saatin sonunda elde edilen gelirle 34 genç kızın bir aylık eğitim masrafını karşılamış oldu.

Oyuncu, “Geçmişte ihtiyaç duyduğum an bana el uzatıp başarı bursu vererek eğitimime destek olan sevgili TEV ailesine ve geleceğin güçlü kadınlarına Givin aracılığı ile yardımcı  olabilme imkanı bulabildiğim için  çok mutluyum” şeklinde konuştu.

Oyuncu Birce Akalay ekranlara dönüyor!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Birce Akalay ekranlara dönüyor!
İngiltere'yi sarsan röportaj sırasında Meghan Markle'ın taktığı bileziğin sırrı ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

İngiltere'yi sarsan röportaj sırasında Meghan Markle'ın taktığı bileziğin sırrı ortaya çıktı!
Süperstar Ajda Pekkan mobilya markasının reklam yüzü oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Süperstar Ajda Pekkan mobilya markasının reklam yüzü oldu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

misafir_35 3 yıl önce

Helal olsun, demek ki oyunculuğu kadar insanlığı da mükemmel.

Toplam 4 beğeni

ibrahim 3 yıl önce

Helal olsun yaptığın iyiliği kimseye söylemeyeceğiz. Gösteriş olmasın diye aramızda saklı kalacak.

Toplam 1 beğeni