İngiltere'yi sarsan röportaj sırasında Meghan Markle'ın taktığı bileziğin sırrı ortaya çıktı!

Prens Harry ve Meghan Markle'ın verdikleri röportaj verdiği sırada bir bilezik taktığı ve bunun da ilginç bir hikayesi olduğu öğrenildi.

Son dönemde hem İngiltere'yi hem de dünyayı çalkalayan İngiltere kraliyet ailesinde yaşanan olayların ardı arkası kesilmiyor. Meghan Markle ve Prens Harry geçtiğimiz günlerde özel bir röportajda anlattıkları konuyla tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Prens Harry ve Meghan Markle'ın verdikleri röportajda, oğulları Archie'nin doğmadan önce ten rengiyle ilgili Buckingham Sarayında konuşulan ırkçı söylemler olduğunu dile getirdi. Çiftin bu açıklaması sonrası konu Beyaz Saray'a kadar ulaştı.

TAKTIĞI BİLEZİK HAKKINDA GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Harry, pazar akşamı yayınlanan röportajda annesinin ölümünü gündeme getirirken, Diana ile Meghan arasında paralellikler çizdi ve "annesinin varlığını bütün bu süreç boyunca hissettiğini" ifade etti.

Kraliçe Elizabeth’in taktığı broşun sırrı ne? Kraliçe II. ElizabethİLİŞKİLİ HABERKraliçe Elizabeth’in taktığı broşun sırrı ne? Kraliçe II. Elizabeth'in göz kamaştıran broşları

Hatta People dergisi, Meghan'ın röportaj sırasında Diana'dan miras kalan bir bilezik taktığına da dikkat çekti. Dergiye konuşan bir kaynak Meghan'ın bu bileziği takmasının ardında çiftin Diana'yı yanlarında hissetme istediği olduğunu söyledi. Meghan'ın evlilik yüzüğü de aynı bileziğin parçaları kullanılarak hazırlanmıştı. (Diana'nın en ünlü takısı olan safir yüzük ise Cambridge Düşesi Kate'in evlilik yüzüğü olarak parmağını süslüyor.)

Oyuncu Birce Akalay ekranlara dönüyor!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Birce Akalay ekranlara dönüyor!
Genç kızlara Ebru Şahin desteği! Tam 34 tane...

İLİŞKİLİ HABER

Genç kızlara Ebru Şahin desteği! Tam 34 tane...
Süperstar Ajda Pekkan mobilya markasının reklam yüzü oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Süperstar Ajda Pekkan mobilya markasının reklam yüzü oldu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0