Kraliçe Elizabeth’in taktığı broşun sırrı ne? Kraliçe II. Elizabeth'in göz kamaştıran broşları

Kraliçe Elizabeth, katıldığı bir video konferansta taktığı broş ile dikkat çekti. Bazı alınan bilgilere göre Kraliçe, hastanede tedavi gören eşi Prens Philip'in 'kalbinde olduğu' mesajını verdiği iddia edildi.

Kraliçe Elizabeth, koronavirüs pandemisi hakkında katıldığı bir video konferansta taktığı broş ile dikkatleri üzerine çekti. Kraliçe'nin taktığı 6 yapraklı elmas broş, 1947 yılında Prens Philip ile nişanlandıklarını açıkladıkları sırada taktığı broştu. Kaynaklar, 94 yaşındaki Kraliçe, akasma çiçeği şeklindeki broşuyla 'Prens Philip'i kalbinde taşıdığını' ileri sürdü. 99 yaşındaki Prens Philip, geçtiğimiz haftalarda enfeksiyon kaptığı gerekçesiyle hastaneye kaldırılmıştı.

PRENS PHİLİP'İN HEDİYESİYDİ

Broş, Prens Philip tarafından Kraliçe'ye 21'nci doğum gününde hediye edilmiş ve birkaç hafta sonra çift nişanlandıklarını duyurdukları sırada da Kraliçe tarafından kullanılmıştı.

İngiltereİLİŞKİLİ HABERİngiltere'yi sarsan röportaj sırasında Meghan Markle'ın taktığı bileziğin sırrı ortaya çıktı!

Kraliçe, Prens'in hediyesi olan broşu yıllar boyunca sık sık taktı. En son 2013 yılındaki Epsom yarışlarında ve 2019'daki gezi sırasında takmıştı.

TAKILARINI SEÇERKEN DİKKATLİ DAVRANIYOR

Kraliçe, kullanacağı takıları seçerken oldukça dikkatli davranıyor ve takılarının mesaj vermesini istiyor.

Edinburgh Dükü Prens Philip, Londra'daki King Edward VII Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Prens'in tedaviye olumlu cevap verdiği açıklanmıştı. 

Günlük vücut bakımı nasıl yapılır? Vücut bakımında dikkat edilmesi gereken 4 adım

İLİŞKİLİ HABER

Günlük vücut bakımı nasıl yapılır? Vücut bakımında dikkat edilmesi gereken 4 adım
Pandemi'de Efes Antik Kenti'ne rekor katılımcı! Efes Antik Kenti nerede?

İLİŞKİLİ HABER

Pandemi'de Efes Antik Kenti'ne rekor katılımcı! Efes Antik Kenti nerede?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0