Vefat eden Rasim Öztekin'in ailesinden açıklama: Cenazeye katılmak yerine...

Evinde kalp krizi geçirdikten sonra kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Rasim Öztekin'in ailesi pandemiye karşı hassasiyeti olduğunu bu sebepten sevenlerinin törene katılmak yerine evlerinden dua etmelerini istedi.

Kalp krizi geçiren ve hastaneye kaldırılan tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, önceki gün 62 yaşında hayatını kaybetti. Öztekin'in ölüm haberi sanat dünyasını yasa boğdu. Duayen tiyatrocu için bugün 15.00'te Zincirlikuyu Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlenecek. 

Öztekin Ailesi, usta tiyatrocunun koronavirüs salgını konusunda özel bir hassasiyeti olduğunu duyurarak, cenaze merasiminin sınırlı sayıda katılımla yapılacağını açıkladı. Eşi Esra Kazancıbaşı Öztekin ve kızı Pelin Öztekin tarafından yapılan açıklamada, "Onu son yolculuğuna binlerce seveninin alkışları ve çiçekleri eşliğinde uğurlamak isterdik" ifadesi yer aldı. 

"EVLERİNDEN DUA ETSİNLER"

Pandemi koşulları ve Rasim Öztekin'in bu konudaki özel hassasiyeti nedeniyle cenaze töreninin sınırlı sayıda katılımla gerçekleştirileceğinin aktarıldığı açıklama şöyle devam etti: "Tüm sevenlerinden evlerinden dualarıyla onu son yolculuğuna uğurlamalarını, ailesi olarak rica ediyoruz. Acımız büyük. Ülkemizin başı sağ olsun." Öztekin Ailesi, cenazeye çelenk gönderilmemesini, arzu edenlerin Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne Rasim Öztekin Tiyatro Fonu açıklamasıyla bağışta bulunabileceğini belirtti.

Usta sanatçı Rasim Öztekin'e veda!  Rasim Öztekin kaç yaşında vefat etti?

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Rasim Öztekin'e veda! Rasim Öztekin kaç yaşında vefat etti?
Oyuncu Birce Akalay ekranlara dönüyor!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Birce Akalay ekranlara dönüyor!
Süperstar Ajda Pekkan mobilya markasının reklam yüzü oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Süperstar Ajda Pekkan mobilya markasının reklam yüzü oldu!
Yağmur Tanrısevsin ve Aslıhan Karalar, Kadın Milli Futbol Takımı'yla özel maç yaptı!

İLİŞKİLİ HABER

Yağmur Tanrısevsin ve Aslıhan Karalar, Kadın Milli Futbol Takımı'yla özel maç yaptı!
Şarkıcı Hande Yener, zor günler geçiriyor!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Hande Yener, zor günler geçiriyor!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 15

Nesli 3 yıl önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun içten üzüldügüm büyük sanatçı sadri alışıktan sonra fehmi baba oldu hepsine Allah rahmet etsin nur içinde yatsınlar

Sivaslı 3 yıl önce

Allah rahmet eylesin,günahları varsa tabbim setreylesin,güzel adamdı.

Bircan ataduran 3 yıl önce

Rasim öztekin cok değerli bir sanatci ve iyi bir adamdi. Onun gibileri bir daha asla gelmeyecek. Allah ramet eylesin Ailesine sabirlar diliyoruz. Buyuk usta rasim oztekKopyaladığınız metin otomatik olarak burada görünür

Ersin Baba 3 yıl önce

Takdir ettiğimiz severek izlediğimiz birisiydi.Allah kabrini cennet etsin.

samses 3 yıl önce

iyi bir insan idi, Allah rahmet eylesin

Yorumların Tümünü Okuyun