Şükriye Tutkun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili paylaşımını tekrarladı!

2017 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili "Keşke benim de böyle bir babam olsa" şeklinde bir paylaşım yapan ünlü sanatçı Şükriye Tutkun, bu mesajını yeniden paylaşarak "Sene 2021 oldu, linç edileceğimi bile bile aynı cümleyi kurmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Ünlü sanatçı Şükriye Tutkun, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında 2017 yılında yayınladığı mesajı yeniden paylaşan Tutkun, "Sene 2017 'Keşke benim de böyle bir Babam olsa' demiştim sene 2021 oldu, linç edileceğimi bile bile, aynı cümleyi tekrar kurmak istiyorum. 'Keşke benim babam olsaymış' Ama benim değil tüm Türkiye'nin babası. Babasızların babası" ifadelerini kullandı.

"Beni bulmak için geldiğinde trafik kazası geçiriyor"

Hürriyet gazetesine verdiği röportajda kendisi hakkında merak edilen soruları cevaplayan ünlü sanatçı, "Babanız sizi niye terk etmiş?" sorusuna "Bir gün annemle kavga ediyorlar. Babam çekip gidiyor, boşanmak için falan da gelmiyor galiba. Yıllar sonra beni bulmak için geldiğinde ise trafik kazası geçiriyor" yanıtını verdi.

Daha sonra evlerinde babasının sebep olduğu çok büyük bir yangın çıktığını, annesinden sonraki eşinin ve iki kızlarının o yangında hayatını kaybettiğini ifade eden Tutkun, "Babam daha da iflah olmuyor. 59'unda vefat etti" diye konuştu.

Şükriye TutkunİLİŞKİLİ HABERŞükriye Tutkun'dan Erdoğan paylaşımı: Babasızların babası

Erdoğan'la ilgili paylaşımı hakkında konuştu

Ünlü sanatçı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında 2017 yılında yayınladığı ve geçen ocak ayında yeniden paylaştığı "Keşke benim de böyle bir babam olsa, ya da 'Keşke benim de babam olsa' diyesim geliyor" mesajıyla ilgili konuştu. Tutkun, "Ya siz Tayyip Bey'in torunuyla olan o fotoğrafı gördünüz mü? O kadar güzel bir fotoğraf ki, açıkçası özendim. Çünkü ben hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım. Aslında aynı fotoğrafı, yanlış hatırlamıyorsam babamın ölüm yıldönümüydü, paylaşmıştım ben. O kare bir kez daha karşıma çıkınca yine paylaşayım dedim. Sözümü benim yaşadıklarımı yaşayanlardan, babasız büyüyenlerden başka kimse anlamaz" dedi.

Babasını toplamda iki kere gördü

Tutkun, "Hiç görüşme fırsatı bulmuş muydunuz?" sorusu üzerine de "İki kere. İkisinde de hastanedeydi. Yani toplasan bir saat konuşmuşluğumuz yok. Yani 'Tayyip Erdoğan'ı baba gibi görüyorum' sözümü, benim yaşadıklarımı yaşayanlardan, babasız büyüyenlerden başka kimse anlamaz" ifadesini kullandı.

İkbal Gürpınar Koronavirüs sürecinde yaşadıklarını ilk kez anlattı

İLİŞKİLİ HABER

İkbal Gürpınar Koronavirüs sürecinde yaşadıklarını ilk kez anlattı
Pelin Akil'in ikizlerinden Lina'nın "Kucak isteme" videosu

İLİŞKİLİ HABER

Pelin Akil'in ikizlerinden Lina'nın "Kucak isteme" videosu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 31

ille de Niksar 3 yıl önce

Biz esas Reis sevdalıları.. (Tokat Yurt-Ay-Der) aaaaaah ah Şükrüye Tutkun ah, hayata atılanlar desem, (hayata tutulanlar) olarak çekilen var ya!

Hasan 3 yıl önce

Ben anlıyorum ve aynı duygular içerisinde ben de haykırıyorum, keşke benim de böyle bir babam olsaydı. Hem annem hem biz sabah akşam sözde ilerici çağdaş bu heriften dayak yiyorduk. O gün bu gün birileri ilericilikten ,çağdaşlıktan bahsettimi tepemin tası atıyor. Zannedersem bütünü böyle ,dışarıda hepsi çağdaş eve gelince yobazca dayak atıyorlar. Tayyip Erdoğan ülkemizin babası.

Toplam 1 beğeni

Nusret 3 yıl önce

Helal olsun, bildiğin doğrudan şaşma, kimsenin kınamasından da korkma bir tek Allah tan kork. İman'nın bana göre en önemli göstergesi.

Toplam 1 beğeni

Ne linci! 3 yıl önce

Artık bu kesim de solun kulu olmadığını haykırıyor. Ne linci? Millet seni baş tacı eder. Seni linç etmek isteyecek olanlar, kendileri yüzleri yerde sürünüyorlar. Hiç bir önemleri yok.

Toplam 1 beğeni

hıdır diker 3 yıl önce

keşkem bende babası büyüseydim

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun