Koronavirüse yakalanan Gülçin Ergül hastanede tedavi görmeye devam ediyor

Hepsi Grubu eski üyelerinden şarkıcı ve dansçı Gülçin Ergül, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. Halen hastanede tedavi gören Ergül, son durumu hakkında bilgi verdi.

Hepsi grubundan ayrıldıktan sonra yoluna tek başına devam eden Gülçin Ergül'den kötü haber geldi. Hepsi Grubu'nun eski üyesi, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. Ergül tedavisini hastanede görmeye başlamıştı.

Koronavirüse yakalanan Yağmur Tanrısevsin sağlık durumu hakkında konuştuİLİŞKİLİ HABERKoronavirüse yakalanan Yağmur Tanrısevsin sağlık durumu hakkında konuştu

35 yaşındaki ünlü şarkıcı, Instagram story'sinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Maalesef ki, Covid-19'dan dolayı hastanede gözetim altındayım. Lütfen herkes çok çok çok dikkat etsin. Bu işin şakası yok!"

Halen hastanede yatan Ergül, sağlık durumu hakkında son bilgileri paylaştı. Ergül, son 2 gündür sürekli uyuduğunu, sağlık durumunun ise iyiye gittiğini, birkaç gün içerisinde de taburcu olacağını söyledi.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0