Koronavirüse yakalanan Yağmur Tanrısevsin sağlık durumu hakkında konuştu

30 yaşındaki güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin, koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. Ünlü oyuncu sağlık durumu hakkında ilk kez konuştu.

Uzun zamandır ekranlara yer almayan Yağmur Tanrısevdi'den kötü haber gelmişti. Pandemi sürecinden beridir evden çıkmayan ve sürekli tedbir alan oyuncunun koronavirüse yakalandığı öğrenilmişti. Sağlık durumu iyi olan Tanrıverdi, hastalığı hafif semptomlarla evde atlatıyordu. Tanrısevsin'den sağlık durumu hakkında açıklama geldi:

Koronavirüse yakalanan Gülçin Ergül hastanede tedavi görmeye devam ediyorİLİŞKİLİ HABERKoronavirüse yakalanan Gülçin Ergül hastanede tedavi görmeye devam ediyor

Ünlü oyuncu, 'Apartman komşularımdan bazılarında COVID-19 vardı. Geçen çarşamba baş ağrısı ve ateş ile kendini gösterince test yaptırdım. Sonucun pozitif olduğunu öğrendim. 1 saat içinde ilaçlarım eve geldi. Bugün (dün) 7’nci günüm ve tedavime devam ediyorum. Orta şiddette atlatıyorum sanırım. İyi beslenerek dinleniyorum. Çok dikkat etmeme rağmen virüse yakalandım. Sağlık en önemli nimet, bir kere daha anladım.' dedi.

Hercai dizisinde şoke eden başrol ayrılığı! Diziye veda etti...

İLİŞKİLİ HABER

Hercai dizisinde şoke eden başrol ayrılığı! Diziye veda etti...

BİR YORUM YAPIN 0