Seda Sayan oyuncu Zuhal Topal'a karşı açtığı davayı kaybetti

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, izdivaç programı sundukları dönemde aynı zamanda rakibesi de olan oyuncu ve sunucu Zuhal Topal ile eşi müzisyen Korhan Saygıner'e açmış olduğu davayı kaybetti. Mahkeme, 200 bin TL'lik tazminat davası talebini reddetti.

Show ve Star TV'de toplamda 3 sezon izdivaç programı sunan şarkıcı Seda Sayan, aynı dönemde Fox ve Star TV kanallarında izdivaç programı sunan oyuncu Zuhal Topal ve eşi Korhan Saygıner'e tazminat davası açmıştı. Sayan'ın o dönemlerde nişanlısı olan Erhan Çelik ile beraber açtıkları 200 bin TL'lik tazminat davası, mahkeme tarafından reddedildi.

  • Oyuncu Zuhal Topal, bir dönem evlilik programı sunmuş ve Seda Sayan ile Esra Erol'a rakibe olmuştu.
     
  • Programlar arasındaki reyting kavgasında Topal ile Sayan, davalık olma noktasına gelmişlerdi.

'Zekeriya Atak olayı' nedeniyle yürütülen soruşturmada Sayan, Topal'ın kendisine hakaret ettiğini ve iftira attığını iddia etmişti. Sayan, Topal'ın iftira, hakaret ve lekelenmeme hakkını ihlal suçları dolayısıyla cezalandırılmasını istemişti.

Zuhal Topal, sağlık çalışanlarından helallik istedi! Zuhal Topal kimdir, kaç yaşında ve nereli?İLİŞKİLİ HABERZuhal Topal, sağlık çalışanlarından helallik istedi! Zuhal Topal kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Ünlü şarkıcı Sayan, Haber Global'de katıldığı 40 adlı röportaj programında Topal hakkında, 'Zuhal çok başka bir format yapıyor. Kendi alanında başarılı. Zuhal başka işler de yaptı. Onlarda da başarılı oldu. Tiyatrocu kimliğinin olması belki Zuhal'e çok faydalı geldi. Zuhal'in yüzünü de televizyon sevdi. Televizyon her yüzü sevmez. Zuhal ile mahkemelerim var ama o'nu oturup izliyorum. Başarılı buluyorum.' demişti.

Set çalışanı Çağatay Görgen tarafından dava edilen Deniz Çakır'dan ilk açıklama

İLİŞKİLİ HABER

Set çalışanı Çağatay Görgen tarafından dava edilen Deniz Çakır'dan ilk açıklama

BİR YORUM YAPIN 1

Hjsjsjshd 3 yıl önce

Bence seda sayanın davayı kaybetmesi iyi olmuş ya çünkü Zuhal topal öyle biri degil

Toplam 1 beğeni