Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca'dan eşi ve Barış Manço hakkında şaşırtan açıklama!

İlkim Karaca, Anadolu rock müziğinin efsane isimleri Cem Karaca ile Barış Manço hakkında şaşırtan bir açıklamada bulundu. Merhum eşi Cem Karaca'nın Barış Manço ile kardeş oldukları iddiası hakkında konuşan Karaca, kırgınlıkları olduğunu da dile getirdi.

Usta sanatçı Cem Karaca'nın 2001 senesinde evlendiği eşi İlkim Karaca, usta sanatçının eski eşi Feride Balkan ve oğlu Emrah ile yaşamakta olduğu miras krizi ve artık bir şehir efsanesi halini alan 'Cem Karaca ile Barış Manço kardeş mi?' iddiaları hakkında konuştu. Star TV'de yayınlanan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programına konuk olan Karaca, miras konusuyla ilgili şunları söyledi:

'Ben Cem'i kaybettikten sonra saldırıya uğradım. 'Neden bize haber vermedin, medyaya biz açıklama yapacağız' dediler. Hiçbir zaman miras kavgası içinde olmadım eşimin mezarını açtırmadım.

Cem kazandığını yiyen, kimin ihtiyacı olsa veren biriydi. Anne-babadan kalan iki daire ve şarkı hakları var. Bana 4'te 1 kısmı kaldı ve ben birçok eşyayı almadım. Bazı eşyaları aldım, karşılığında hırsızlık davası bile açtılar. Çocuk için DNA testi yapılacaksa hayattayken yapılsaydı.'

Usta sanatçının hayatta olan dostlarına karşı da kırgınlığını dile getiren İlkim Karaca, 'Geçmişte yaşananları bilip şimdi susan Cem'in arkadaşlarına kırgınım. Onu mezarından çıkartanları durdurmak gerekiyordu. Herkes benden bildi.' dedi.

Çok konuşulan Barış Manço ile Cem Karaca kardeş mi iddiasına da, çok konuşulacak şu açıklamayı yaptı: Bildiklerimi saklamak kaydıyla şehir efsanesi olarak kalsın. 

BİR YORUM YAPIN 0