Ünlülerin kalesi lüks sitede korona krizi! Komşular birbirlerine girdi...

Sosyete, sanat ve spor dünyasından birçok ünlü ismin yaşadığı, İstanbul'un en lüks sitelerinden Beykoz Konakları'nda komşular birbirine girdi. Milyon dolarlık villalarda lüks yaşam süren komşuların tadını kaçıran Covid-19 oldu.

Ünlülerin kalesi olarak bilinen Beykoz Konakları'nda bir grup site sakini, kısıtlamalar yüzünden dışarıda sosyalleşemeyince, sitenin sosyal tesislerini buluşma yeri haline getirmiş. Sosyete, sanat ve spor dünyasından birçok ünlü ismin yaşadığı, İstanbul'un en lüks sitelerinden Beykoz Konakları'nda komşular birbirine girdi. Milyon dolarlık villalarda lüks yaşam süren komşuların tadını kaçıran Covid-19 oldu.

Bir grup site sakini, kısıtlamalar yüzünden dışarıda sosyalleşemeyince, sitenin sosyal tesislerini buluşma yeri haline getirmiş. Komşuları veya misafirleriyle sosyal tesiste hiçbir kurala uymadan geç saatlere kadar oturan bu site sakinlerinden, komşular rahatsız olmuş. Bu duyarsızlıklarıyla virüsü siteye yaymalarından korkan komşular defalarca uyarıda bulunmuş ama bir şey değişmemiş. Sonunda 80 kişi imza toplayıp site yönetimine başvurmuş.

Ceyda Ateş ile eşi Buğra ToplusoyİLİŞKİLİ HABERCeyda Ateş ile eşi Buğra Toplusoy'un kazançları dudak uçuklattı!

Karşı taraf "Her yer kapalı, ancak burada sosyalleşebiliyoruz, ayrıca bu bizim hakkımız" dese de yönetim bir dizi yasak getirmiş. Artık sosyal tesis 18.00'de kapatılıyormuş, spor salonunun kapısına tamamen kilit vurulmuş ve site sakinlerinin sosyal tesise misafir getirmesi de yasaklanmış. Komşuların arasını açan bu olay sitede huzur bırakmamış.

Öte yandan daha önce de Beykoz Konakları'na komşu olan Acarkent'te oturan Demet Akalın, yan site Beykoz Konakları'nda her gün partiler yapıldığını iddia ederek İçişleri Bakanlığı'na seslenmişti.

BU DURUM ÇOK FENA!

Bu konudaki rahatsızlığını dile getiren şarkıcı Akalın, "Yine Beykoz Konakları'nda bitmeyen hunharca müzik sesi! Siz kulüpleri kapadınız ama bunlar evi kulüp yapıp işletiyorlar. Bir şeyler yapın ama gerçekten fena!" demişti.

Ünlü tarihçi Mehmet Genç yaşamını yitirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü tarihçi Mehmet Genç yaşamını yitirdi!
Hercai dizisinde şoke eden başrol ayrılığı! Diziye veda etti...

İLİŞKİLİ HABER

Hercai dizisinde şoke eden başrol ayrılığı! Diziye veda etti...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Bünyamin Öztürk 3 yıl önce

Milletin kanını sömüren mutlu azınlığın derdi de böyle.

Toplam 1 beğeni

paşaa44 3 yıl önce

hiçbiri ünlü değil

izmir-doğru söyler 3 yıl önce

demet saf olma gizliden bildirsen çok daha iyi olurdu.şimdi her şikatei senden bilecekler

Ertan 3 yıl önce

Zenginlikde başa belaymış.Acıdım şimdi o konaktlarda oturanlara... :)

Toplam 1 beğeni