Müge Anlı ile Acun Ilıcalı'dan belgesel projesi

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile araştırmacı gazeteci Müge Anlı, ortak bir belgesel projesi için bir araya gelecekleri iddia edildi. Ilıcalı, Anlı'nın programında yer verdiği ve kamuoyunun gündemine oturan büyük cinayet dosyalarını bir belgesel içerisinde Anlı'ya da yer vererek anlatmak istiyor.

Kurduğu Exxen adlı yayın platformu ile dijital ortamda da fark oluşturan işler yapmayı hedefleyen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, bir belgesel projesi için; haber hatta prime time yayınlarından dahi daha yüksek reyting alan, yaklaşık 16 yıldır ekranda yer alan Müge Anlı'nın kapısını çaldı.

SurvivorİLİŞKİLİ HABERSurvivor'da ödül oyununu kim kazandı?

Müge Anlı Çağla Tuğaltay cinayeti

Müge Anlı Çağla Tuğaltay cinayeti

Filmlere dahi konu olacak hikayeleri ile Palu Ailesi, çözülemese de gündeme yerleşen Nazmiye Çam cinayeti, Zeynep Ergül olayı ve 21 yıldır katili bulunamayan Çağla Tuğaltay cinayetinin yeniden gündeme getirilmesine destek olmak amacıyla yaptığı pek çok yayınla sosyal medyanın çok konuştuğu işlere imza atan Anlı, bu alanda daima zirve olmayı başarıyor.

Acun Ilıcalı Müge Anlı

Acun Ilıcalı Müge Anlı

Bunun dışında sosyal sorumluluk projelerine de imza atan Anlı'nın bu başarısını belgesel yapmak isteyen Ilıcalı, ünlü isme teklifte bulundu. Ünlü gazetecinin ne yanıt verdiği ise henüz kesinleşmedi.

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Şener Şen: O evi almam!

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Şener Şen: O evi almam!

BİR YORUM YAPIN 0