Hadise yurt dışına açılıyor! Üç ülkeden teklif geldi

O Ses Türkiye programında yıllardır jüri üyeliği yapan ve çok sevilen ünlü şarkıcı Hadise'ye yurt dışından jürilik teklifi yağıyor.

Ünlü şarkıcı Hadise son yıllarda TV8'de Acun Ilıcalı'nın projelerinde jüri üyeliği yapıyordu. O Ses Türkiye'de jürilik yapan Hadise son olarak Exxen'de yayınlanan O Ses Türkiye programında jüriliğine devam etti.

Sevilen şarkıcıya Hollanda, Belçika ve Almanya'dan yetenek yarışmalarında jüri koltuğuna oturması için teklif geldi.

hadise o ses türkiye teklif

hadise o ses türkiye teklif

Posta'da yer alan habere göre Haftalardır 'Zoom' uygulaması üzerinden toplantılar yapan Hadise, bu ülkelerden biriyle anlaşma yapmak üzer olduğu ortaya çıktı. Hadise eğer kabul ederse, her hafta yurt dışına gidip gelecek. 

Seyfi DursunoğluİLİŞKİLİ HABERSeyfi Dursunoğlu'nun miras davasında masraf krizi!

HADİSE CLUBHOUSE'DA SESİNİ TAKLİT EDEN KİŞİYİ AFEETMEDİ!

Ünlü şarkıcı Hadise, son dönemin popüler uygulamaları arasında yer alan Clubhouse'da adını kullanarak hesap açan kişi ile ilgili hukuki süreci başlatacağını duyurdu.

Clubhouse'da bir kişinin, sesini taklit ederek insanlarla konuştuğunu, hatta şarkı bile söylediğini ifade eden Hadise, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

35 yaşındaki şarkıcı, Instagram hesabından yayınladığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Dün akşam hiçbir şekilde içinde bulunmadığım bir platform olan Clubhouse'da benim adımla açılmış bir hesap, benim sesimi taklit ederek benmiş gibi insanlarla konuşmuş, sohbet etmiş, hatta şarkı bile söylemiş. Pazartesi günü konu ile ilgili hukuki işlemleri başlatacağımızın bilinmesini istiyorum."

Aslışah Alkoçlar hamile mi? Ünlü isim hakkında sevindiren iddia

İLİŞKİLİ HABER

Aslışah Alkoçlar hamile mi? Ünlü isim hakkında sevindiren iddia
Sadakatsiz'in Derya'sı Özge Özder takipçilerine isyan etti!

İLİŞKİLİ HABER

Sadakatsiz'in Derya'sı Özge Özder takipçilerine isyan etti!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0