Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'e mahkemeden ret

Ünlü çift Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, kendilerini ölümle tehdit eden Sinan Altıntaş adlı kişi sebebiyle mahkemeye tedbir başvurusunda bulundular. Ancak mahkeme, kararın verilmesini gerektirecek bir vakanın olmamasından dolayı talebi reddetti.

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve stil danışmanı eşi Başak Dizer Tatlıtuğ, kendilerini ölümle tehdit ettiğini iddia ettikleri Sinan Altıntaş'tan şikayetçi olmuşlardı. Çift şimdi de Altıntaş hakkında tedbir kararı aldırmak için mahkemeye başvurdu.

İstanbul Aile Mahkemesi’ne sunulan dilekçede, şikayetçi olunan Altıntaş'ın tam 2 yıldır düzenli bir şekilde çeşitli sosyal medya hesaplarından karı-kocayı tehdit ettiği ve hakarette bulunduğu bilgileri yer aldı. Dilekçede şu ifadeler de yer aldı:

Deniz tutkusu Kıvanç TatlıtuğİLİŞKİLİ HABERDeniz tutkusu Kıvanç Tatlıtuğ'a bunu da yaptırdı! Kıvanç Tatlıtuğ ikinci el tekne arıyor

Sıpanın Kıvanç TatlıtuğİLİŞKİLİ HABERSıpanın Kıvanç Tatlıtuğ'u hayranlığı güldürdü!

'Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer Tatlıtuğ, Sinan Altıntaş tarafından onur ve şereflerini zedeleyecek hakaretlere ve ölüm tehditlerine maruz kalmıştır. Bu nedenle Tatlıtuğ çiftinin korunması gerekmektedir.'

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Tatlıtuğ

Mahkeme, Altıntaş’ın 1 ay süreyle çifte yaklaşmaması kararını onayladı. Bu sürenin de tamamlanmasının ardından çift bir kez daha mahkemeye başvuruda bulundu ancak mahkeme, Sinan Altıntaş için tedbir süresinin uzatılmasını gerektirecek yeni bir durum / vaka olmadığını gerekçe göstererek talebi reddetti. 

BİR YORUM YAPIN 0