Ünlü şarkıcı Berdan Mardini ile Fatoş Mardini boşandı!

Ünlü şarkıcı Berdan Mardini geçtiğimiz günlerde 11 yıllık eşi Fatoş Mardini'den tek celsede boşandı.

2010 yılında evlenen Berdan Mardini ile Fatoş Mardini çifti hakkında çıkan iddialar doğru çıktı. Geçtiğimiz günlerde eşi ile olan fotoğraflarını sosyal medyadan kaldıran Berdan Mardini'nin boşandığı dedikoduları konuşulmaya başlanmıştı. İddialar sonrasında Berdan Mardini'nin avukatından açıklama geldi.

Basında çıkan ayrılık haberlerini doğrulayan Mardini, avukatı aracılığıyla yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"BASIN AÇIKLAMASI

Ülkemizin değerli sanatçılarından müvekkilimiz Berdan Mardini'nin boşanma süreci ile ilgili bir kısım ulusal basın ve haber ajanslarında yapılan haberlere ilişkin kamuoyuna açıklama yapma zarureti hasıl olmuştur.
Taraflar arasında evliliklerinin başlangıcında bulunan duygu ve düşünce birliği zamanla yerini fikri çatışmaya bırakmış olup şiddetli geçimsizlik halinin doğması sebebiyle ortak yaşam her iki taraf açısından da çekilemez hale gelmiştir. Evlilik birliğinin temelinden sarsılması sebebiyle taraflar ayrılma kararı almışlardır. Taraflar boşanmanın mali ve sair sonuçları ile velayetin babada kalması hususlarında mutabık kalarak anlaşmalı boşanma yoluyla 29.03.2021 tarihinde evliliklerini sonlandırmışlardır.
Bu süreçte müvekkilimiz hakkında sosyal medya ve basın organlarında hakaret ve iftirada bulunan kişilerle ilgili yasal haklarımızı kullanacağımızı önemli bildiririz.
Kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunulur.
Berdan Mardini
Vekili
Av. Nezir Burak Beliktay"

Yolları ayrılan çiftin, Ezmira ve Miran adında iki çocukları bulunuyor.

Yasak Elma'nın Zeynep'i Sevda Erginci'ye şok! Soluğu savcılıkta aldı!

İLİŞKİLİ HABER

Yasak Elma'nın Zeynep'i Sevda Erginci'ye şok! Soluğu savcılıkta aldı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0