Yasak Elma'nın Zeynep'i Sevda Erginci'ye şok! Soluğu savcılıkta aldı!

Fox TV'de ekrana getirilen Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Zeynep karakteri ile izleyici karşısına çıkan Sevda Erginci'nin sosyal medya hesabı çalındı.

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Zeynep karakteri ile büyük beğeni toplayan daha sonra senaryo gereği kadrodan ayrılan Sevda Erginci de hesabı çalınan ünlü isimlerden biri oldu.

Instagram'da 1,6 milyon takipçisi olan güzel oyuncu Sevda Erginci'nin hesabı çalındı. Savcılığa başvurmasının ardından hesabını geri alan Erginci, Instagram'dan açıklama yaptı.

TikTok mağduru Demet AkalınİLİŞKİLİ HABERTikTok mağduru Demet Akalın'dan sonra uzmanından uyarı geldi!

Erginci, 'Ne yaptıklarını bilmiyorum. Birkaç story attığını biliyorum ve o story'ler üzerinden birilerini dolandırmaya çalıştıklarını biliyorum. Kimi dolandırdı, kime ne yazdı bilemiyorum. Bir yerlere para yatırdıysanız, bir zararınız varsa lütfen hemen savcılığa şikayette bulunun. Ben gerekli hukuki süreci başlattım. Bu süreçte destek olan herkese teşekkür ederim' ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Berdan Mardini ile Fatoş Mardini boşandı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Berdan Mardini ile Fatoş Mardini boşandı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0