Kylie Jenner'dan kanserli çocuklara 500 bin dolar bağış!

Dünyaca zengin ünlüler arasında yer alan Kylie Jenner, kanser tedavisi gören çocuklar için 500 bin dolar bağışladı.

Ünlü model ve televizyon yıldızı Kylie Jenner, kanser tedavisi gören çocuklar için bağışta bulundu. Reality show yıldızı ve makyaj markası sahibi 23 yaşındaki Jenner, Nashville’deki Monroe Carell Jr. çocuk hastanesinde yeni bir salon inşa edilmesine yardımcı olmak için 500 bin dolar bağışladı.


 
Jenner’ın bağı bağışı ile birlikte rock’çılar Roger Daltrey ve Pete Townshend’in kurduğu Teen Cancer America adlı yardım kuruluşunun bağışı birleştirilerek Jenner’ın yakın arkadaşı Harry Hudson onuruna, hastanede salon inşa edilecek.  

Berfu Yenenler sanki bir hafta önce doğum yapmamış gibi! Fit hali... Berfu Yenenler kimdir?İLİŞKİLİ HABERBerfu Yenenler sanki bir hafta önce doğum yapmamış gibi! Fit hali... Berfu Yenenler kimdir?

Harry Hudson, hem Kylie Jenner’ın ve diğer Kardashian-Jenner ailesiyle yakın arkadaş olduğu biliniyor. Hudson’a 2013’te lenfoma teşhisi konuldu. Tedavisi boyunca Kylie Jenner, Hudson’ın yanındaydı. Hudson, tedavi sonucu kanseri yendi.

Oyuncu Burak Deniz koronavirüse yakalandığını duyurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Burak Deniz koronavirüse yakalandığını duyurdu!
Muhsin Ertuğrul'un eşi sanatçı Handan Ertuğrul hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Muhsin Ertuğrul'un eşi sanatçı Handan Ertuğrul hayatını kaybetti
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0