Tuğçe Kazaz'ın "darbe" ifadeleri sosyal medyayı salladı! "Size bakan da Atatürk..."

Müslüman olmasının ardından sürekli hedef haline getirilen eski manken Tuğçe Kazaz, sosyal medyada malum kesimi "gözlerine far tutulan tavşan"a çeviren bir paylaşımda daha bulundu.

İslamiyet'e yeniden dönüşü sonrası çirkin saldırılara maruz kalan eski manken Tuğçe Kazaz, fikrini beyan ettiği sosyal medyada malum kesimi dumura uğratan bir paylaşımda daha bulundu.

104 amiral eskisinin darbe bildirisine tepki gösteren Kazaz, darbecilerin hepsinin M. Kemal'in arkasına sığındığını belirterek şu ifadelerde bulundu:  

"Her darbe yapan veya teşebbüs eden neden Atatürk'ün ardına sığınıyor? Hem Atatürk bu milletin bağımsızlığı için savaştı diyorsunuz hem de Atatürk'ün ismiyle bu millete darbe yapıyorsunuz. Size bakan da Atatürk Kurtuluş Mücadelesi’ni Osmanlı’ya darbe yapmak için verdi sanacak."

Tuğçe Kazaz, bu sözleri nedeniyle Twitter'da Türkiye gündeminde yerini aldı.

YeşilçamİLİŞKİLİ HABERYeşilçam'ın ünlü oyuncusu Gülşen Bubikoğlu ilk kez torununu paylaştı!

DARBECİLERE BÖYLE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ!

Darbe bildirisinin ardından tepkilerini dile getiren Kazaz, şu ifadelerde bulunmuştu:

"103 emekli amiralin yayınladığı sözde bildiri ne bu milletin bekasına yönelik tek bir satır içermekte ne de demokrasi kültürüyle bağdaşmaktadır. Mevcut siyasi ve askeri iklimde böyle bir bildiriye imza atanların amiralliği de vatanseverlikleri kadar tartışmalıdır.

Bugün Boğaz'dan geçen bir gemide "yanlışlıkla" bir nükleer patlama dahi gerçekleşse Türkiye'nin diplomatik yoldan uygulayabileceği bir yaptırım hakkı yok. Montrö Sözleşmesi görünürde Türkiye lehine çalışan, gerçekte ise kurulmuş saatli bir bombadır.

Kısacası devlet bu 103 emekli amirale; siz kimsiniz de milletin iradesine ipotek koymaya kalkışıyorsunuz?! demeli ve emekliliği Silivri'de geçirmeleri için imkan yaratmalıdır. Hiç kimse bu milletin iradesinin üstünde değildir ve bu belletilmelidir."

Emine Erdoğan'ın Sıfır Atık Projesi'nde yeni bir aşamaya geçildi

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'ın Sıfır Atık Projesi'nde yeni bir aşamaya geçildi
Hamileyken aşılanan sağlık çalışanının bebeği antikorlu doğdu

İLİŞKİLİ HABER

Hamileyken aşılanan sağlık çalışanının bebeği antikorlu doğdu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

hıdır kurşat 3 yıl önce

teşekkurler tüğçe bacı