Melih Mahmutoğlu ve voleybolcu Damla Çakıroğlu nişanlandı

Fenerbahçe Beko'nun Kaptanı Melih Mahmutoğlu ve Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Damla Çakıroğlu, Ankara'da düzenlenen merasimle nişanlandı.

Fenerbahçe Beko'nun Kaptanı Melih Mahmutoğlu ve Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Damla Çakıroğlu, evlilik yolunda ilk adımı bugün attı. Genç çifti bugün takım arkadaşları da yalnız bırakmadı. 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, koronavirüs nedeniyle Ankara'da düzenlenen merasime katılamazken, genç çiftin nişan yüzüklerini Fenerbahçe Futbol Takımı antrenörlerinden Volkan Demirel, taktı. Genç çiftin mutlulukları yüzünden okundu. Merasim sonrası bol bol fotoğraf çekimi yapıldı.

Şarkıcı Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık sahte dolardan beraat etti

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık sahte dolardan beraat etti
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0