Şarkıcı Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık sahte dolardan beraat etti

Kibariye sahne adıyla tanınan şarkıcı Bahriye Tokmak'ın eşi Ali Küçükbalçık'ın 'parada sahtecilik' suçundan 12 yıl hapisle yargılandığı dava sonuçlandı. Küçükbalçık hakkında beraat kararı verildi.

Roman müziğinin başarılı temsilcilerinden şarkıcı Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık, ‘parada sahtecilik’ suçundan dolayı 12 yıl hapis talebiyle yargılanıyordu. Dava sonuçlandı. Mahkeme, suçun işlendiğine dair sabit bir durumun olmaması sebebiyle beraat kararı verdi.

Ali Küçükbalçık, geçen yıl 20 Mayıs tarihinde polisi arayıp gaspa uğradığını ihbar etmiş ve ifadesinde bir arkadaşı vasıtasıyla tanımış olduğu Hıdır Zordağ'ın çantasını alıp gittiğini, ihbar sonrası ise polisin arkadaşları ve Zordağ ile birlikte oturmuş oldukları adrese geldiğini ve çantasının yerde olduğunu belirttiği bilgilere yer verdi.

Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık

Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık

Açılan soruşturma kapsamında; Merkez Bankası tarafından bir rapor oluşturuldu. Söz konusu raporda çantanın içerisinde bulunan 2 adet 100 doların sahte olduğu belirtildi.  Savcılık tarafından başlatılan soruşturma kapsamında şüpheliler Ali Küçükbalçık ve Hıdır Zordağ hakkında, 'Parada sahtecilik suçundan 2 yıldan 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Mahkeme, atılı söz konusu suçun sanıklar tarafından işlendiğinin sabit olmaması nedeniyle, tarafların ayrı ayrı beraat etmelerine karar verildi.

Melih Mahmutoğlu ve voleybolcu Damla Çakıroğlu nişanlandı

İLİŞKİLİ HABER

Melih Mahmutoğlu ve voleybolcu Damla Çakıroğlu nişanlandı
Şarkıcı Cenk Eren'den Sibel Can itirafı! ''10 yıldır küs...''

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Cenk Eren'den Sibel Can itirafı! ''10 yıldır küs...''

BİR YORUM YAPIN 0