25 kilo verdi! Buse Terim'den şaşırtan üçüncü çocuk açıklaması...

Fatih Terim'in kızı Buse Terim, son dönemde verdiği kilolarla adından söz ettiriyor. Buse Terim, üçüncü çocuk hakkında yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekti.

25 kilo vererek adeta bambaşka birine dönüşen Buse Terim, 6 Haziran 2014'te Volkan Bahçekapılı ile nikah masasına oturmuştu. Fatih Terim'in kızı Buse Terim, son dönemde verdiği kilolarla adından söz ettiriyor.

Yedi ayda 25 kilo verip 57 kiloya düşen Buse Terim, 2 milyonluk Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da gündemde. Volkan Bahçekapılı ile evliliğinden kızı Nil'i Ekim 2016'da, diğer kızı Naz'ı da Nisan 2018'de dünyaya getiren ünlü isim, son olarak yaptığı açıklamayla gündeme bomba gibi düştü. 2 yıl önce üçüncü kez anne olmaya pek sıcak bakmayan Buse Terim Bahçekapılı bu kez şöyle konuştu:

"Yalanım yok; ara sıra düşünmüyor değilim. Bebek kokusunu çok özlüyorum. Ama 3 çocuğun çok ciddi sorumluluk olduğuna inanıyorum. Kızlarımızın üzerine titriyoruz. Şu an böyle mutluyuz."

Berkay Şahin-Arda Turan davasında Fransa Ligi'nin bitimi beklenecek

İLİŞKİLİ HABER

Berkay Şahin-Arda Turan davasında Fransa Ligi'nin bitimi beklenecek
Ünlü türkücü Mustafa Keser de Bodrumlu oldu

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü türkücü Mustafa Keser de Bodrumlu oldu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0